torstai 1. maaliskuuta 2012

Kokous ja muutoksia

Tänään tuli tavattua rottaihmisiä Lskgy:n hallituksen kokouksen tiimoilta. Kokous keskittyi pääosin parin viikon päästä olevaan näyttelyyn, mutta puheenaiheet vaihtelivat totuttuun tapaan aiheessa ja aiheen vieressä. Tällä kertaa kun kellään ei ollut niin kauhea kiire, että kokous olisi pitänyt saada nopeasti läpi. Itse lupauduin taas kasviskokkailuja näyttelyyn kokeilemaan. Kokouksen yhteydessä Delilah lähti sitten Saijan matkaan, kun tultiin siihen tulokseen että miun Englanninreissun takia Delilahin on sittenkin parempi synnyttää Saijan luona. Likka palaa sitten muksuineen kotiin muksujen ollessa pariviikkoisia, ja alkaessa kaivata enemmän huomiota. Yleensä sitä olisi asiasta ehkä vähän haikeana, mutta nyt kun sitä on luvannut olla vielä ennen lähtöä viikonlopun Tampereella ja tullessa poiketa Pirkkalassa, tuntui suunnitelma Saijan sitä ehdottaessa harvinaisen hyvältä. Vaikka toki sitä kotona olevien eläinten hoito on Mikon ja Tapsan kanssa sovittu miun reissatessa, eli sitä kautta Delilahin ei olisi ollut mahdoton täälläkään synnyttää.

Toinen muutos tapahtui miun uroslaumassa. Edellisessä postauksessa mainittu russian blue poika saatiin sitten miun laumaan, ja nyt kun yhteiseloa on takana pari päivää, sitä uskalsi ilmoittaa Saijallekin pojan tulleen jäädäkseen. Seuraavaksi pitäisi vain sitten lempinimeä pojalle keksiä. Uusi poika kun on lempinimenä vähän kömpelö. Mutta sillä nimellä poika on tähän asti kulkenut, alkuun tosin etuliitteellä 'mahdollinen'. Tänään tuli tuota silkkiturkkia sitten siskollekin esiteltyä, tuolla pojalla kun on varmaan pehmeämpi turkki kuin miun likoilla. Ei yhtään sellainen karkea urosturkki, niinkuin Sanariksellakin jo alkaa olla.

Näiden pienempien muutosten ohella taloudessa saattaa olla tiedossa isompia muutoksia miun ja Mikon harkitessa eroa. Omiin rottailuihin tai poikuesuunnitelmiin tämä ei vaikuta, vaan mahdollisen eron sattuessa oma kämppä pitää sitten katsoa rottien ehdoilla. Mikko puolestaan harkitsee uroslaumastaan luopumista, tai ainakin sen pienentämistä niin että jättäisi itselleen vain lauman vanhukset.

Mitä taas poikuesuunnitelmiin tulee, Eliza pääsee nyt tutustumaan uuteen sulhoonsa. Sitten pitää vain kovin toivoa, että parhaimman väriset muksut olisivat sileäkarvaisia. Muuten saatan joutua pyörtämään päätökseni pitää ainoastaan sileäkarvaisia, ja mikä vielä pelottavampaa, opetella trimmaamaan rotta näyttelyyn. Green Daykin kun on nyt kyllä täältä suoraan Littoisten näyttelyyn menossa, mutta Saija lupasi miun reissun jälkeen tulla auttamaan sen näyttelykuntoon laitossa.

Ei kommentteja: