torstai 22. marraskuuta 2012

Muhku ja Sanaris 1v

Minä olen nykyisellään todella huono muistamaan rottien tarkkoja syntymäaikoja ja siten synttäritkin jäävät yleensä rottalassa juhlimatta. Itsellä muistissa olevat iät kun ovat suunnilleen ikiä (pystyn sanomaan kaikista vuoden ja kuukauden) ja tarkat päivät tulee yleensä tarkistettua vain näyttelyilmoittautumisia tehtäessä. Jotkin tapaukset ovat kuitenkin poikkeuksia; toiset päivämäärät vain jäävät muita paremmin mieleen. Yksi tällainen on tämä päivä; 22.11., Muhkun ja Sanariksen syntymäpäivä. Ehkä päivän mieleen jäämiseen on osaltaan vaikuttanut myös se, että kyseinen poikue on ainoa mistä minulle on jäänyt kotiin kolme rottamusta. Tänään kun juhlittaisiin myös Elisen syntymäpäivää, jos neiti vielä kanssamme olisi.

Mitään kovin kummoisia lahjoja en ole silti rottamuksille hankkinut, vaikka päivän nyt muistinkin. Herkkulautaset ja ekstrasylitykset saavat riittää. Muhku tosin taitaa olla niitäkin enemmän mielissään siitä, että neidit pääsivät tänään takaisin isompaan häkkiin. Pikkuhäkissä Lilian kun oli hyväksytty jo täysin mukaan porukkaan, niin nyt uskaltaa taas paremmin isossakin häkissä katsoa, miten yhteiselo jatkuu isojen alueella.

Synttäreitä enemmän rottalassa tulee näkymään joulu. Vaikka rottamukset jäävätkin Turkuun minun ja Tapsan karatessa Tampereelle, tulee rottamuksillekin varattua jouluksi ekstranameja ja jotain uutta virikettä kummallekin laumalle. Rottamuksille kun on nyt hoitajakin järjestynyt jouluksi, kun onneksi kaikki kaverit eivät karkaa Turusta jouluksi.  

Ei kommentteja: