maanantai 31. lokakuuta 2011

Naveen & Delilah

Alkuun harkitsin Naveenin pitämistä pari päivää itsekseen, kun herralla vaihtui kerralla niin omistaja kuin asuinpaikkakin. Mietin olisiko uusi kaverikin siinä rytäkässä jo liikaa, vai auttaisiko rauhallinen rottakaveri paremmin sopeutumaan uusiin kuvioihin. Asiaa mietittyäni päädyin sitten koittamaan poikaa jo samana iltana Delilahin kanssa yhteen. Naveen oli joutunut kiusatuksi vanhassa laumassaan, ja se oli sitä myöten ollut jo Janinan luona joitain päiviä yksikseen. Yksin rauhoittumisen jälkeen seura tuntuikin pojalle hyvin kelpaavan. Hetken miun pusutyttö ja prinssi toisiaan ihmettelivät, mutta sen jälkeen yhteiselo lähti sujumaan varsin sopuisasti. Tänään aamullakin pari nukkui vierekkäin samassa pienessä pahvilaatikossa. Mukava näin, sillä paria on tarkoitus pitää yhdessä siihen asti kun Delilahin maha alkaa kasvaa. Naveenin kohdalla kun ei tarvitse miettiä laumaan palauttamista, kun herran tuleva kämppis on vielä emonsa hoivissa. Elelevät nyt yhdessä Lusakassa.

Itsekin alkaa sitten hiljalleen hieroa pojan kanssa tuttavuutta. Eilen herra oli selvästi hämillään ja jännittynyt muutoksesta, mutta rauhoittui kuitenkin lopulta hupparin alle häntäpesun jälkeen. Eli paljon nameja ja rapsutuksia vain kehiin, niin eiköhän se yhteinen sävel löydy.

Jolenen kohdalla ollaan edelleen odottavalla kannalla. Verrattuna viime kertaan neidin maha on pieni, mutta verrattuna astutusta edeltäneeseen aikaan se tuntuu kasvaneen. Edellisellä kerralla muksuja tuli se kymmenen, eli voihan se olla, että neiti odottaa nyt vain pienempää poikuetta.

Miun piti ottaa yhdessä pötköttelykuva, mutta Delilah ehti herätä...

...kävi kyllä vielä moikkaamassa Naveenia...

...joka ei ollut vaivautunut kääntämään edes kylkeä luukun auettua.

1 kommentti:

Shiro kirjoitti...

Uusi lemmikkifoorumi perustettu! Tulehan vilkaisemaan jos ehdit :)