torstai 6. helmikuuta 2014

Rottien Ikea-koti

Sunnuntaina tuli käytyä Ikeaa tyhjentämässä, ja tänään uudet (ja vanhat) hankinnat saatiin viimein rottamuksille asti. Tälläkertaa häkin teemaksi tuli siis Ikea - viiden Ikea-tuotteen edustuksella. Eipä sillä etteikö noita olisi löytynyt kotoa pari muutakin, elleivät olisi juuri pesuun menneet. Muuten meillä ei kyllä kyseisen puljun tuotteita juurikaan kalustuksessa näy, mitä nyt yhteen hedelmäkulhoon tuli kauppareissulla sorruttua. Häkkisisustukseen tuolta tuntuu kuitenkin löytyvän monenlaista - usein selvästi halvemmalla mitä eläinkaupoista.

Likkojen Ikea-koti
Mökkikylä
Omenatikku
Ja utelias Kismet hämärähommissa
Ikeaa
Ilmaislootia ja Mimosa
Lilianin uusi vahtipaikka


Lolan paluu laumaan meni mutkattomasti, ja kohta porukka on ollut kasassa viikon verran. Vähän piti kyllä mummuskankin alkuun asemaansa näyttää, mutta sekin meni ohi ilman suurempia piipityksiä. Arjen voisi siis sanoa sujuvan varsin rauhallisesti; mummuskan kasvainkaan ei ole ainakaan vielä intoutunut kasvamaan. Eli koonpanokin on ennallaan. Miikkiskin on saanut vähän armon aikaa pallien menetykseen, kun Rosa oli ensin lomalla ja sitten sairastui. Nyt uusi aika on kuitenkin varattu ensiviikolle, ja Tapsan kanssa toivotaan kovin että se tuon merkkailun lopettaisi. Minä kun en vieläkään erityisemmin rakasta lattioiden pesua.

1 kommentti:

Seregi kirjoitti...

Asiasta kukkaruukkuun: Huomasin luokitelleeni blogisi bloglovinissa itselleni mammablogeihin :D Kai sä niiden rottien mami olet..