tiistai 4. helmikuuta 2014

Viikon ruokapäiväkirja

Monikalla oli blogissaan haaste kirjata lemmikkien syömiset ylös viikon ajan. Itsekin tuli haasteeseen tartuttua ja viikko tuli täyteen sunnuntaina illalla. Tuloksia en ehtinyt kuitenkaan heti sunnuntaina raportoimaan, joten tähänkin sai sitten pari ekstrapäivää.

Jokaisen päivän kohdalla on listattu ensin Mikkiksen ateriat ja sitten rottien. Eilen tuli haettua rotille (+ itselle & Miikkikselle) myös kuivattua nokkosta ja merilevää, joita en vielä ehtinyt testailla. Josko ne olisivat sitten seuraavia mitä alkaisi smoothien sekaan jemmailla ;) Miikkis ruokitaan meillä yleensä kahdesti päivässä ja rotat kerran päivässä - rottien kohdalla ruokarytmi ei ole tosin ole niin tarkka.


Maanantai
aamu: 1 kpl Vaisto-ateria lihapulla (sika-nauta-lohi)
ilta: 2 kpl Vaisto-ateria lihapulla (sika-nauta-lohi), lohiöljyä  + tauriinia, tilkka smoothieta (karhunvatukka, mustikka, mustaherukka, banaani, maustamaton jugurtti, omenamehu, kauralese, hunaja)

rotat: Altrom + smoothieta (karhunvatukka, mustikka, mustaherukka, banaani, maustamaton jugurtti, omenamehu, kauralese, hunaja)

Tiistai
aamu: 2kpl rotanpoikasia, 1 kuivattu kanansydän
päivä: kaverin tuliaisiksi tuomio kissannappuloita
ilta: kalkkunankaula

rotat: viinirypäleitä, kissannappuloita, kalkkunankauloja

Keskiviikko
aamu: broilerin sydämiä, siivu tomaattia
ilta: kanan selkäranka

rotat: Altromia, banaania

Torstai
aamu: broilerin sydämiä, parsakaalia
ilta: Vaisto-ateria lihapulla (sika-nauta-lohi), kananmunan keltuainen, tilkka smoothieta (hunajameloni, banaani, kauralese, appelsiinimehu)

rotat: Altrominia, hunajamelonia

Perjantai
aamu: kokonainen kananpoikanen
ilta: kalkkunankaula, tilkka maustamatonta jugurttia

rotat: Altrom

Lauantai
aamu: Vaisto-ateria lihapulla (sika-nauta-lohi)
ilta: kanan selkäranka + tauriinia

rotat: Altrom, viinirypäleitä

Sunnuntai
aamu: kivipiiroja
ilta: Vaisto-ateria lihapulla (sika-nauta-lohi) + kuivattua mustekalaa

rotat: Altrom

Maanantai
aamu: lintu-neu
päivä: kuivattua kuoretta, kuivattua kania (nameina)
ilta: sian sisäelinseos

rotat: Altrom, lintu-neu

Tiistai
aamu: banaania, tilkka smoothieta (mustikka, banaani, rouhittu pellava, hunaja, maca, lucuma, gojijauhe, psyllium)

Viikko oli meillä ruokinnan suhteen aika tyypillinen, mitä nyt Mikkikseltä oli yhdessä kohtaa pikkunamit lopussa niin että poika pääsi vähän vähemmän aktivointipelejä pelaamaan. Siihen käyttöön napattiinkin nyt sunnuntaina eläinkaupassa käydessä testiin Ziwipeak-sarjan kissan- ja koiranruokaa. Josko niistä saisi pojalle myös kätevän reissuevään ja lenkkinamin. Kotona kun on nyt siirrytty pitkälti pakastelihoihin. Tämän viikon menussa rottamukset eivät saaneet osuuttaan tipuista, mutta ne ovat meillä myös rottien suurta herkkua ja sillä niitä onkin nyt pakkasessa isohko pussillinen.

1 kommentti:

Procyon kirjoitti...

Mukavaa kun tekin osallistuitte! :) Mihailin ateriat ovatkin melko erikoiset, ei niiden sisältöön aina pääsekään tutustumaan! :D