tiistai 22. maaliskuuta 2011

Hoitolapset ja -mamma

Oman lauman vakikasvojen saatua jo esittelynsä, on kai täysin asiamukaista esitellä myös neitien tämänhetkiset huonetoverit.

Janinan varastettua meillä muuttoevakossa olleet poikasensa takaisin itselleen Littoisten näyttelystä, meillä ehdittiin olla kokonainen viikko muksutta. Sitten Saija teki tilanteesta lopun kahdeksan buff-kakaran voimin. Nämä muksut tulivat mammansa Janiksen kanssa tosin vain lyhyemmäksi ajaksi, ensi perjantaihin asti. Sitten ne pitää kuulemma palauttaa, tai ainakin pojat.

Hoitomamma
Itse olin viikonlopun poissa maisemista Tampereella, joten häkit pienille tuli laitettua valmiiksi jo viikolla. Tytöille ja pojille omansa, kun niin isoja muksuja ovat jo olevinaan, vaikka noihin omiin teineihin verrattuna niin kovin pieniä. Se mukava tuossa neljän viikon iässä kyllä on, kun häkkeihin voi laittaa jo kunnolla virikettä; tasoja, putkia, riippareita ja muuta mukavaa pienten tutkia, kun kiipeävät jo ketterästi ison rotan elkein. Ja onhan noilla ison rotan elkeitä jo muutenkin - lempimakuupaikat löytyvät häkin ylimmältä tasolta. Pikkupojilla riipparin kulman alta ja tytöillä suklaapatukkarasian suojista. Suojaa ei tosin selvästikään tarvita ihmistä vastaan - kovin on monta uteliasta kuonoa käsiä haistelemassa, kun vain häkin luukkua avaa. Syliinkin kiivetään välistä ihan itsekin. Kauniita lapsia kyllä, ja rexit hieman huvittaviakin kyljiltä hukattuine turkkeineen.


Pikkutyttöjä

Ei kommentteja: