tiistai 29. maaliskuuta 2011

Virallinen valvoja

Saija tuli boksikassin kanssa muksuja hakemaan, ja moinen operaatio edellytti toki virallisen valvojan valintaa. Tai olisi edellyttänyt, ellei itseoikeutettua virallista valvojaa olisi ollut saatavilla. Sellainen kuitenkin oli, ja Lilium alkoi toteuttaa virkaansa heti häkin luukun auettua. Tarkastus aloitettiin boksikassista, ja se olisi tutkittu hyvinkin perusteellisesti, ellei virallista valvojaa olisi häiritty nostamalla sitä kassista pois. Tunnolllista toimijaa ei kuitenkaan vähällä lannisteta, ja kohta neiti oli kassissa uudestaan ja uudestaan. Etenkin kun hoitorottia alettiin pakata boksin suojiin, oli valvoja tarkkana. Kassitarkastuksen ohella ehdittiin tutkia asianmukaisesti myös Saijan takin lievettä. Valvonnassa oli hommaa siinä määrin, ettei sitä yhtään ehditty muun lauman mukana akvaariokaappia valloittamaan, vaikka sinne samanaikaisesti ryhmämatkaa toteutettiin.

Yhdellä muksuista ei olisi ollut mitään kiirettä lähteä kesken päiväunien mihinkään, ja huolimatta avatusta häkin luukusta ja muiden lähdöstä se jatkoi uniaan tyytyväisenä putkessa. Aina siihen asti, kun Saija sitten hieman putkea heilutti, kun neidin huomiota oli kovin hankala saada. Siinäkin kohtaa neiti tosin vaivautui vain hieman meitä kurkkaamaan, ja laittoi silmät uudelleen kiinni. Kauneusunet ennen kaikkea, väliäpä sen jos maa vähän järkkyy. Ja voi sitä harmitusta kun toinen sitten kuitenkin putkesta otettiin. Viimeisenä pakattiin sitten Janis, jonka olin napannut itselleni olkapäälle.

Virallinen tarkastaja teki vielä viimeisen tarkastuksen boksikassille ennenkuin se kannettiin eteiseen. Saijan lähdettyä tarkastuksen tekijä siirtyi tarkastamaan tyhjennettyä häkkiä. Pitääkin tyhjentää ja pestä se heti tänään, että virallinen valvoja saa vähän levätä ennen seuraavia vierailevia tähtiä.

Ei kommentteja: