sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Asuntotarjous hyväksytty

Tänään sain välittäjältä puhelun että myyjä on hyväksynyt tekemäni asuntotarjouksen. Ensiviikolla päästään siis tekemään kauppakirjoja asunnon vapautuessa viimeistään kuukauden päästä. Toukokuun alussa tulee siis luultavasti olemaan aika siirtyä uuteen osoitteeseen. Uusi asunto on yksiö keittiöllä, kylppärillä ja vaatehuoneella. Noista etenkin keittiö ja vaatehuone ovat plussaa, niin Mihaililla on mahdollisuus vetäytyä omaan rauhaan silloin kun asunnossa on vieraita. Se olikin yksi tekijä mikä nosti tämän asunnon ykkösvaihtoehdokseni. Muutama muu asunnoista mitä kävin katsomassa kun olivat avarampia, mutta avaruus ei ole kaikissa tilanteissa plussaa. 

Se kyllä uuden kämpän suhteen vähän jännittää minkäkokoisena likkojen linnan saa sinne mahtumaan. Tuplaleveys ei varmaankaan enää onnistu, mutta huonekorkeuden pitäisi mahdollistaa triplakorkeus sen sijaan. Sitten pitäisi kyllä taas keikkua keittiöjakkaralla häkkiä siivotessa... Mutta se on ainakin varmaa, että häkki saadaan tuonne mahtumaan samoin kuin skunkin pedit. Muut ovat sitten järjestelykysymyksiä.

Asuntoasian edetessä innostus omasta asunnosta on kanssa nostanut vahvasti päätään; olen haaveillut sellaisesta lapsesta asti. Eikä tarvitse sitten myöskään lähteä selvittämään vuokranantajien suhtaumista skunkkeihin asunnossa...

Ei kommentteja: