sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Liedon arvostelut ja Tapsan uudet tytöt

Parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan, eli nipistetään nyt viimein aikaa kirjoittaa viikon verran roikkunut postaus. Liedon näyttely siis oli ja meni - itse näyttelystä jo kirjoitin, mutta arvostelut jäivät uupumaan  - ja kuvat Tapsan uusista tytöistä, jotka saivat kutsumanimikseen Stella ja Nyx. Ensiksi ne arvostelut:

Mimosa
Tuomarina Sari Andersson:
"Erit. kaunis naaras. Hyvä koko + tyyppi. Kaunis pää + silmät. Ok häntä. Suuri päämerkki. Kaunis per.väri ei kuitenkaan selvää sävyeroa selkävärin ja kylkien välillä. L2 tyypistä."

Tuomarina Potku Holmsted:
"Hyvä & kaunistyyppinen rotta. Mustat silmät. Otsatähti paikallaan. Väri ei ole topaz. Haalistuminen ei näy. -"

Lola
Tuomarina Sari Andersson:
"Hyvä koko. Tyyppi aavist. päärynä. Ihana turkki. Ok pää, hyvät silmät. Ok häntä. Per.väri paikoin hieman ruosteessa. L1, lk.sij. 2"

Tuomarina Johanna Ivarsson:
"Hyvä koko ja tyyppi. Kauniit silmät, voimakas hieno häntä. Ok tassut, vähän vaaleat. Tasainen hieman liian lämmin väri. L1, lk.sij.1"

Lilian
Tuomarina Sari Andersson:
"Hyvä koko, tyyppi voisi olla harteikkaampi. Kaunis pää, upeat silmät + korvat. Hyvä häntä. Ok perusväri. L1, lk.sij. 2"

Tuomarina Johanna Ivarsson:
"Hyvä koko ja tyyppi, hyvänmuotoinen häntä. Isot silmät. Pupukorvat. Tasainen väri mutta porfyriininen. Porfyriinipointti. Kiva temp. Hirveä kiima! :) L2"

Ja sitten tytöt:

Stella
Nyx

Lilian otti junnut hyvin vastaan omaan laumaansa ja nämä likat asuttavatkin nyt Furet XL:ää vanhassa rottalassa. Nykyisellään Miikkiskin nukkuu kyllä usein vielä sielä, ja Tapsa jo kovasti suunnitteleekin mitä kaikkea laittaa huoneeseen sitten kun se on kokonaan tyttöjen ja niitä voi juoksuttaa sielä paljon ja helposti. Huoneelle kun ei ole tulossa muuta käyttöä, niin koko sen sisustus on mahdollista valita siten, etteivät rotat pysty tuhoamaan mitään mitä ei saisi.

Omille likoille koittaa todennäköisesti lähipäivinä muutto Critter-linnasta kahteen yhdistettyyn poikashäkkiin, jotta minulle jää hyvin aikaa purkaa ja pestä kaikki Critterin osat ennen muuttoa. Avaimen uuteen kotiin kun saan jo 8.4., muuttopäivä määräytyy sitten sen mukaan koska asunto on maalailujen ja muiden puolesta muuttovalmis. Paperiasiat, kuten muuttoilmoitus, sähkösopimukset, vakuutukset yms. alkavat olla onneksi jo tämän viikon puuhailujen jälkeen hyvällä mallilla.

Ei kommentteja: