perjantai 6. heinäkuuta 2012

Häkkiaddikti tekee löydön

Tämän viikkoisessa inventaariossa varalla ollut lasiterraario päätyi myyntiin, ja hankintalistalle ilmestyi sen tilalle 70cm duna. Lasiterraario kun on satunnaiseen terraarion tarpeeseen varsin painava ja tilaa vievä säilyttää, etenkin nyt kun tarve harvenee entisestään raudoitettujen poikashäkkien myötä. Jonkinlaisen terraarioratkaisunkin halusin kuitenkin varalla olevan. Ensisijainen tavoite oli kuitenkin päästä ensin tuosta lasiterrasta eroon, joten en ollut vielä alkanut edes aktiivisesti dunailmoituksia katsella. En sitten ehtinytkään alkaa, kun bongasin sattumalta ilmoituksen myytävistä marsu- ja hamsterihäkeistä omia ilmoituksia tarkastaessa. Ilmoituksessa ei oltu tarkemmin myytäviä häkkejä eritelty, joten laittelin sitten mailia ja kyselin löytyisikö mahdollisesti duniakin.

70cm Gabber
Vastaus tuli nopeasti, ja siinä hetki sitten viestiteltiin. Alkuun oli puhetta että menisin katsomaan häkkejä alkuviikosta Tampereelta palattua, mutta sitten myyjä ilmoitti olevansa kotonansa kyllä nytkin, joten päätettiinkin sopia treffit puolen tunnin päähän. Hypättiin sitten Tapsan kanssa seuraavaan bussiin, ja suunnattiin kohti Vähä-Heikkilää. Vähän sitä kyllä jännitti, montako häkkiä sitä lopulta tarttuu mukaan, pyynti häkeistä kun oli 5-10€/kpl. Ja bussikuskin reaktio niitä häkkejä kotio päin kuskattaessa.

Pihamaalla meitä oli vastassa häkkien myyjä parin kiinanharjakoiran kanssa. Mie jäinkin siihen sitten suustani toviksi kiinni, ja ehdittiin puhumaan niin häkeistä, koirista, muista eläimistä, muutoista ja parisuhteistakin siinä koiria rapsutellessa ja auringosta nauttiessa. Joidenkin ihmisten kanssa sitä vain käy niin, vaikka sitä itse välillä vähän ujokin on. Tulin sitten kutsuneeksi myyjän meilläkin käymään rottia halutessaan katsomassa, kun hän rottien hankintaa miettii.

Ja tarttui meille mukaan niitä häkkejäkin, vain kaksi kappaletta tosin. 70cm Gabber-muoviterraario jota mentiin hakemaan, ja sen lisäksi yksi miniduna. Jälkimmäinen oli sellainen pieni sortuminen, kun sain sen samaan hintaan tuon ison kanssa kaupanpäällisiksi. Niin on nyt sitten varalla, jos tarvitsee joskus normikuljetusboksia isompaa rotille esimerkiksi viikonloppureissulle. Yhteensä noista maksoin kympin, ja kumpikin noista ihan ehjä on, vaikkei ehkä ihan uuden veroinen.

Oli kyllä kaikin puolin piristävä häkkikauppa. Sitten pitäisi saada enää omia ylimääräisiä taas myytyä ;)

Ei kommentteja: