tiistai 31. heinäkuuta 2012

Hoitokakaroita

Hoitokakarat
Saija alkoi miulta taas eilen vauvakuumeesta kysellä. Tällä kertaa poikuetauko ei ole venynyt vielä niin pitkäksi, että  se olisi pahaksi päässyt (etenkin kun kotona on nyt kakarat Libna, Iita, Pamaus ja Frederik). Saijalla oli kuitenkin hoitopaikalle tarvetta, eikä meillä nyt kuitenkaan niin vilinä ole ettei sekaan mahtuisi. Niin meille tuli sitten kolme vierailevaa tähteä. Alkuun olin varalla ottamaan Lumikin ja neljä kääpiötä pariviikkoisista luovutusikään, mutta toisen Susannan napattua sen katraan meille tuli loppuviikoksi majailemaan kolme vähän isompaa kakaraa. Vähän oli muksut muutosta hämillään, mutta varsin äkkiä sitä lähdettiin uutta asumusta tutkimaan.

Loma-asuntoa
Häkin tekstiilit valittiin toki asukkaiden mukaan; Saijan likat saivat lilaa fleeceä koreihin ja kirjaillun paidan riippariksi. Ja toki tytöillä on myös pinkki/lila sputnik ja pinkki taso - ettei nyt heti täysin outoon ja vieraaseen ympäristöön joudu. Näistä neideistä kaksi kun on Saijalle jäämässä, ja yksi lähdössä maailmalle - Saija on jo oppinut ilmoittamaan miulle heti ennakkoon että kaikki meille tulevat kakarat on varattu. Miusta kun on tullut kovin varovainen vapaiden muksujen suhteen sen jälkeen kun Marika jäi vahingossa meille - ei sillä etteikö Marika olisi ollut mitä mainioin vahinko. Marikanhan kun piti kanssa alkuun olla meillä vain kolme viikkoa...

Tuikelta ei ole vielä kiimaa löytynyt, eli vielä ei päästä laskemaan päiviä seuraaviin poikasiin. Mutta kyllä niitä jo pikkuisen odotellaan. Mieluiten hyvin lemmikkitasoisia, etteivät jää vielä vahingossa tänne (Tapsalla taas toiveet ovat enempi hyvin lupaavissa, että mie sortuisin) ;) Kameran purkamisen myötä tuli myös lisättyä muutamia parikuvia Tuikesta ja Flaksista parin postauksen taakse viikonloppukuulumisten oheen.

Likkarivi

Tutustumista häkkiin

Loma-asunto kokonaisuudessaan



3 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Oih oot laittanu oikeet väritki <3 Voit sä saada niist yhen sijotukseen jos välttämättä haluut :D LOL

Susanna Hoffren kirjoitti...

Ei ehkä noin isoon laumaan, kun laumassa pitää pitää essex likalle paikkaa auki :) Vaikka suloisia ovatkin.

Saija kirjoitti...

Kuhan kiusasin, aina täytyy vähän kiusata :D Juu kyllä laumassa aina essex pitää olla, ja simsku :D