torstai 26. heinäkuuta 2012

Viikon järjestykset

Eilen tuli sitten poikien lukaalikin siivottua, ja samalla kuvattua häkit. Poikien häkki luonnollisesti siisteimmillään, mutta likkojen... ...tälläkertaa realistisemmin. En nimittäin tullut kuvanneeksi häkkiä heti sisustuksen valmistuttua, ja sen jälkeen seitsemän likkaa on ehtinyt sotkea asumustaan jo varsin kiitettävästi. Miun rakkaat possut.

Iitakin on otettu nyt varsin hyvin porukkaan, ja se menee häkissä jo tottuneesti muiden mukana. Neidin piippailu kyllä huvittaa yhä. Etenkin kun eilenkin neiti kyllä tyytyväisenä söi herkkuja sylissä, mutta silti se syliin joutuminen on ihan iik iik -tilanne, samoin kuin joskus sylissä olo. Kai tuollaiset pikkuseikat sitten vain unohtaa, kun saa vähän namia käpäliinsä.

Huomenna kotiutuvat myös Hollanninpojat Paulan luota. Fredrik Hendrik koitetaan totuttaa sitten miun laumaan, ja Maurits von Nassau muuttaa Suskun hoiteisiin viikonloppuna. Susku kun on tulossa lauantaina Turkua valtaamaan, niin itsellekin on sitten luvassa rotakasta juoruiluseuraa :)

Poikien kämppä vasta siivottuna

Vanhimmat Ikea-virikkeet alkavat jo hajoilla - ne mitä ei ole enää löytynyt uusia.

Likkojen linna.

Linnan toinen siipi

Ei kommentteja: