perjantai 12. lokakuuta 2012

Kakarakesteille jatkoa tiedossa

Vanamoa lukuun ottamatta Monan muksujen kanssa eletään nyt viimeisiä päiviä. Kaikki kakarat ovat lähdössä uusiin koteihinsa viikonlopun aikana. Myös porukan blondi hulivili, josta riiviöikäisiä rakastava Tapsakin on todennut muksun olevan varsin vilkas. Eipä sillä etteikö nuo olisi kivoja kakaroita kaikki. Vaikka onhan se ollut vähän hassu huomata, kuinka porukan neljä urosta harrastavat jo nyt sähläyksen välissä enemmän riippumattopötköttelyä kuin siskonsa. Yhtenä syynä voi tosin olla se, että siskojen häkissä riippumatto on Monan valtakuntaa. Teinitytöt hengaavat sitten mieluummin Sputnikissa kuin äidin kainalossa.

Monan muksujen lähdön jälkeinen suunniteltu poikuetauko jää kuitenkin alle viikkoon. Omia poikasia meille ei ole kyllä vielä tulossa, mutta Flaksin seuraavasta tyttöystävästä juteltaessa Saija tuli maininneeksi Tuiken siskon synnyttäneen. Hän sitten kutsui miut ja Tapsan katsomaan muksuja jahka ne vähän kasvavat, ja mainitsi myös mahdollisuudesta saada ne tänne kasvamaan pariviikkoisista luovutusikään. Tälläkertaa mie en asiasta heti niin innostunut, nyt kun on vasta saamassa edelliset muksut kotoa maailmalle. Tapsan reaktio oli kuitenkin täysin päinvastainen: hän rakastaa sitä kun talossa on silmänsä aukaisseita kakaroita, eikä hänen mielestään niitä voi olla kotona liian usein.

Juteltiin sitten asiasta Tapsan kanssa, ja mitäpä syytä miulla olisi kieltää häntä ottamasta tänne poikuetta vastuulleen. Mie haluan ehkä keskittyä välillä enemmän omiin aikuisiin rottamuksiin, mutta on Tapsa kuitenkin sen verran tiiviisti ollut mukana rottalan pyörittämisessä ja poikasten hoidossa, että hän kyllä selviää tuon ikäisten kakaroiden kanssa, vaikka mie en aktiivisesti touhuun osallistuisikaan. Ja kun poikashäkitkin ovat Monan muksujen lähdettyä vapaat, niin... Tapsa pääsi sitten soittamaan Saijalle ja pyytämään kakarat tänne meille kasvamaan, samalla kun kyseli Saijaa valmistelemaansa rottaharrastusta ja informaationhakua käsittelevään opinnäytetyöhönsä.

Puhelun jälkeen sain myös kuulla, kuinka poikueesta on vielä vapaana oikein kivan ja kauniin oloisia Tuiken siskontyttöjä ;) Tuikelle kun ei nyt sitä tytärtä tullut, minkä Tapsa olisi itselleen halunnut. Niin nyt hän sitten miettii siskon- tai pojantytärtä itselleen, eikä malttaisi millään odottaa että saa siskon lapsineen tänne paapottavaksi. Eipä sillä, etteikö itseäkin vähän houkuta ajatus siitä, että pääsee välillä nappaamaan kakaroita leffankatseluseuraksi ilman täyttä hoito- ja sosiaalistamisvastuuta koko poikueesta. Tässä taloudessa alkaa selvästi olla kaksi rottaharrastajaa.


Ei kommentteja: