tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kuulumisia astutusreissulta

Sooda on ollut nyt pari päivää Janinan luona eikä hyvältä näytä. Sooda on selvästi ahdistuneen oloinen ja käy sulhoehdokkaan kimppuun aina jos se koettaa lähelle. Viimeksi käytös laitettiin tiineyden (valeraskaudeksi paljastuneen sellaisen) piikkiin, tällä kertaa alkaa näyttää todennäköisemmältä että Sooda yksinkertaisesti stressaa taas uutta ympäristöä näin pian kodinvaihdoksen jälkeen. Sooda kun ei ole ehtinyt kotiua vielä kunnolla tännekään ja nyt on sitten taas uudet hajut ja ihmiset. Tyttö on sekaisin ja sen hormonit todennäköisesti kanssa.

Sovittiin sitten Janinan kanssa että yritetään näyttelyyn asti ja otan Soodan näyttelystä kotiin oli se sitten tiineenä tai ei. Mikäli Soodalla ei tule tänä aikana selkeää kiimaa ja astumista tapahdu, alan totuttaa Soodaa sitten täällä uuteen laumaansa. Sen jälkeen neidin elämää pyritään rauhoittamaan ja annetaan sille kunnolla aikaa tottua uuteen ympäristöön ja uusiin rutiineihin, että saadaan neiti kunnolla rauhoittumaan.

Tämä suunnitelma tarkoittaa Soodan kohdalla sitä, että tämä on viimeinen yritys. Neidillä on nyt ikää 10kk, eli kunnon rauhoittumisajan jälkeen neiti on jo yli-ikäinen ensimmäisiä muksuja saamaan. Mutta jos niin käy, niin sitten keskitytään toivomaan että neiti menisi hyvin laumaan ja pysyisi pitkään seurana lemmikinvirkaa toimittamassa. Kyllä niitä ressex-ipanoita ehditään myöhemminkin saada.

Ei kommentteja: