perjantai 8. maaliskuuta 2013

Meinasi käydä moka

Tänään on Littoisten viimeinen ilmoittautumispäivä. Kello on 22.10, ja muistin asian vartti sitten. Eli ilmot on sitten laitettu liikenteeseen todella hyvissä ajoin pari tuntia ennen vuorokauden vaihtumista. Minulla oli kyllä hyvät muistutukset asiasta aiemmalle viikolle, mutta unohdin hienot muistutukseni. Tajusin kyllä huolehtia kyydistä näyttelyyn, nyt kun ei saada Tapsan isän autoa lainaan näyttelypäivänä. Kyydit, mutta en ilmoittautumisia.

Ei sillä että se olisi minun kannaltani ollut suuri menetys. Itseltä tuli ilmoitettua nyt kaksi eläintä viralliseen, enkä odota suurta menestystä niistä kummallekaan. Tapsan kannalta merkitys on sen sijaan isompi. Nyt kun Tapsakin on taas koko päivän messissä mukana, sujuu hänen päivänsä varmasti mukavammin kun pääsee jännäämään tyttöjensä puolesta. Jotenkin kummasti hänkin päätyi kuitenkin laittamaan vain toisen tytöistä pettiin, ja kummasti se ei ole Lilian. Ikäänkuin hän ei luottaisi siihen että saisi blondin neitinsä puunattua pet-kuntoon.

Messarin kohdalla harkitsen lähtöä yhä. Nyt itsellä kyllä saattaisi olla mahdollisuus päästä sinne kaverin kyydillä, mikäli hänellä on varaa lähteä messuilemaan. Silloin reissu voisi olla jo seuran kannalta tekemisen arvoinen. Messarinkin kohdalla näyttelyttäviä eläimiä olisi kyllä itsellä varsin vähän, nyt kun rottamäärä on pienentynyt ja niistäkin muutamat mammailevat. Ehkä syksyllä tilanne on sitten taas parempi, kun neitien mammalomat ovat ohi ja poikueista on ehkä jäänyt joku kakara kasvamaan näyttelykaveriksi.

Ei kommentteja: