torstai 19. toukokuuta 2011

Pientä puuhastelua

Janina kävi maanantaina Naveenia katsomassa ja herran patti varmistui paiseeksi. Oli sitten sopivasti saavuttanut puhkeamispisteensa, ja tyhjeni siinä Janinan pattia tutkiessa. Aika ikävän näköinen kraateri siitä jäi, mikä sitten putsattiin ja otettiin tarkkailuun. Varsin nopeasti tuo on kuitenkin paranemaan lähtenyt, eikä tunnu pojan menoa hidastavan. Asian varmistuminen oli kyllä helpotus molemmille: kasvaimet ovat aina ikäviä, mutta erityisen ikävä sellainen olisi ollut noin nuorella (7kk) uroksella, jolle on jo kasvatuskäyttöäkin suunniteltu. Janinalla on Naveenille jo naaras valittuna, ja itsellänikin herra on alkanut nousta ykkösvaihtoehdoksi jos päädyn Jolenen astuttamaan. 

Muksuille tulee kokoa päivä päivältä lisää, ja samalla vauhti kasvaa. Näiden myötä lähestyy myös pienten maailmalle lähdön aika. Osa poikasista on varattu aina Venäjälle asti, ja niitä muksuja tulikin sitten eilen punnittua. Lähtijöistä isoimmaksi osoittautui Bananaraman agouti essex -poika, joka on nyt saavuttanut 152 gramman painon. Vastahan nuo olivat ihan pieniä pirpanoita...

Sera puolestaan sai uuden ihailijan peli-illan myötä. Miun kaunis pieni sijoituslapsi uhattiin kokonaan omia ja varastaa, niin että pitänee taas harkita laukkujen ja taskujen tarkastuspisteen sijoittamista oven läheisyyteen. Ja sen oheen sitten lista vapaista muksuista Janinan yhteystietojen kera ;D Vaikka Serasta pidän kiinni, muiden muksujen kohdalla en laittaisi ollenkaan pahitteeksi niiden päätymistä tuttuihin lemmikkikoteihin.

Ei kommentteja: