tiistai 24. toukokuuta 2011

Rottala autioituu

Eilen tuli kotiuduttua hääpaikalta kotiin, ja pääsi siinä sitten jakelemaan tuliaisia pienille. Häistä oli jäänyt koko kulhollinen vihersalaattia, jonka rotat ja kanit ottivat mielihyvin vastaan. Kulho oli ollut iso, joten siitä riitti jaettavaksi kaikille 57:lle pikkuiselle. Tuoreruuan kimppuun käytiin innolla, vaikka hoidotta toki eivät pienet viikonloppua olleet. Janina oli käynyt lauantaina elukoita katsomassa, ja vaihtamassa yhden hajonneen juomapullon uuteen.

Tämä päivä oli sitten haikeampi. Janina saapui aamupäivällä hakemaan rottiaan. Kaikki pienet saivat pienet rapsutukset ja suukkosen kun niitä bokseihin pakkailtiin. Miun vauvat. Muutama niin rimpula, ja osa taas jo niin komian kokoisia. Samalla pakattiin sitten kaikki aikuiset. Vain omat jäi, ja yksi pieni muksu joka on menossa Saijalle. Samaan aikaan sekä helpottavaa että hieman kaihoisaa.

Illemmalla alkoi sitten häkkien purku-urakka lisätilan saamiseksi. Nyt moni on edennyt kylppärin ovelle odottamaan peseytymistään. Sit ne pitää vain jemmata paikoilleen. Sera ja Rosalind saivat itselleen häkin. Jo oli siinä ihmettelyä, kun seinillekin pääsi kiipeämään.

Ei kommentteja: