lauantai 31. elokuuta 2013

Kismetin muksut 3vrk

Kismetin muksut kasvavat ja tänään oli edessä karsittavien valinta. Koska itselleni ei ole nyt jäämässä tästä poikueesta kotiin ketään, vaan luotan saavani Suskulta muksujen jälkeläisiä sitten kun oma laumakoko agoutilisäykset paremmin sallii, otin karsimisia miettiessä puhelinyhteyden Suskuun. Suskun kanssa puhuttua päädyin jättämään poikueeseen kaikki neljä naarasta, joista Suskulle ensisijaisia olisi toinen sk agouti tytöistä olettaen etteivät neidit mene kehittämään itselleen mahakuvioita. Yksi mahdollinen rex dumbo naaras taas jäi lähinnä siksi, että haluan nähdä osaanko tunnistaa dumbokorvat nakeilta, sekä siksi että poikue on hyvin agoutivoittoinen niin lemmikkikoteja on sitten helpompi löytää jos muksuilla on edes joku eroavaisuus - olkootkin ne hölmöt korvat.

Uroksia poikueessa oli selvä enemmistö, ja niistä selvä enemmistö oli rex agouteja joista osan korvat näyttivät oudoilta. Koska Susku harkitsee myös uroksen ottoa poikueesta, päädyin karsimaan mahdolliset dumbot pois ja jättämään poikueeseen yhden sk agoutin ja kaksi rex agoutia. On sitten Suskulle parempi valinnanvara, ja hänen valittua jää vielä veljespari lemmikkikotia etsimään.

Lopulliseksi poikasmääräksi valikoitui siis seitsemän joiden kasvua jäädään nyt seuraamaan ja jännäämään. Kuvia ei tosin tältä päivältä blogiin ole, sillä Suskun kanssa puhuessa unohdin kokonaan käyttää esille ottamaani kameraa. Koitan korvata puutteen mahdollisimman pian, tänään en kuitenkaan enää mene mammaa häiritsemään. 

Ei kommentteja: