perjantai 17. tammikuuta 2014

Varustepäivitystä

Tavararaivaus on jatkunut asunnossa jo reilun vuoden, ja se otti tänään taas uutta spurttia sorruttuani juhlistamaan uutta työsopimusta "pienellä" heräteostoksella. Tämän kuun budjetin hieman ylityttyä päädyinkin kyseenalaistamaan myös vintillä lojuvan kolmannen CritterNationin. Nyt kun on kuitenkin vakaasti päätetty, ettei tänä vuonna tule uusia eläimiä ja että jatkossakin pyritään pysymään yhdessä pienehkössä laumassa. Niin niihin suunnitelmiin nähden tuo häkki on yksinkertaisesti turha, vaikka häkkiaddiktina pystyykin keksimään miljardi isompaa ja pienempää poikkeustilannetta, joissa kyseiselle häkille voisi olla käyttöä. Niitä vain koetetaan nyt pyrkiä aktiivisesti välttämään - niitä poikkeustilanteita joissa eläinmäärä äkillisesti ja arvaamatta tilapäisesti kasvaisi. Ja jos tilanteita pyritään välttämään, niin niihin tietoinen varautuminen olisi melko turhaa ja tarpeetonta. Niinpä häkki todenteolla on turha, eikä muutu siitä sen tarpeellisemmaksi vaikka olisinkin kovin tottunut varautumaan häkeillä kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaankin. Etenkin nyt kun vakipaikan myötä uusikin häkki olisi varmasti akuutin kriisin sattuessa hankittavissa, kun se on onnistunut aina tarvittaessa opiskeluaikanakin (silloin tosin välillä loppukuukausi makarooneja syöden).

Niinpä Critteri lähti töiden jälkeen facebookiin myyntiin, eikä se sielä ehtinytkään kauaa olla kun Janina sen jo bongasi. Nyt sitten enää sumplitaankin koska häkki siirtyy uuteen osoitteeseen. Ihan keskivertolemmikinomistajan häkkimäärässä ei meillä kuitenkaan näiden kauppojenkaan jälkeen olla - jäähän tuonne vielä kaksi mammailuboksina palvellutta Ferplast Kiosta ja kaksi poikashäkkiä, ja isänkin luona on vielä se yksi Fop Lagos... Mutta kyllä jotain vara-asumuksia saa vielä jäädäkin, josko sitten tulevaisuudessa ottaisi tänne taas täällä mammailevia sijoitustyttöjäkin, eivätkä hoidokitkaan nyt kuitenkaan poissuljettuja ole.

Häkkejä on vain tullut hamstrattua niin kauan, että on kyllä vähän outo olo kun ei yhtäkkiä olekaan yhtään isoa häkkiä varalla. Siis sellaista häkkiä joka yksinään ja sellaisenaan riittäisi suoraan vakiasumukseksi jollekin. Ehkä tämäkin on kuitenkin osaltaan tilan vapauttamista näille nykyisille, kun siivotaan potentiaalisia uusia lemmikkejä nurkista pois. Jos jossain kohtaa pääsisi vielä paremmin kiinni siitä tunteesta, että näiden kanssa mennään nyt, eikä muita ole vielä tarvetta miettiä - vaikka kyllä sitä silti aina vähän miettii. Katsoo muuttuuko tilanne sen suhteen mihinkään kun vuosi tästä etenee.   

Ei kommentteja: