lauantai 25. tammikuuta 2014

R.i.p. Sooda

Facebook-keskustelujen tarjoaman tuen myötä sain lopetuspäätöksen tehtyä. Vaikka itselle nopea lähtö oli vaikea, ei se silti ollut riittävä syy toisen taivalta pitkittää. Ei vaikka sitä olisi paljon mieluummin nähnyt ne syyt, joiden turvin päätöstä olisi voinut vielä pitkittää.

Sooda oli miun kaunis rumarotta. Ylikuvioitu lemmikkiotus, jonka ei ikinä pitänyt tulla jäädäkseen, mutta joka jäi silti. Jäi koska se vain oli niin symppis tapaus, vaikkei sitä puolta aina niin sulhoilleen ja Janinalle näyttänytkään. Sen verran kuitenkin, että laumassa on nytkin kaksi Soodan tytärtä, Mimosa ja Kismet.


 R.i.p. SoodaSählinki "Sooda"
s. 08.05.2012, k. 25.01.2014


3 kommenttia:

Sane kirjoitti...

Haliruttaus ja osanotto meiltä ja terkut Soodan tyttären lapsilta. Perintö elää ja pian saadaan toivottavasti Soodan tyttären tyttären tyttäriä maailmaan. Elämä jatkuu, muistot jäävät. <3

Riikka kirjoitti...

Hieman outoa oli lukea Soodan poismenosta, koska blogia on tullut seurattua niin kauan. Ja muistan kun luonani oli vielä omat ihanat tyttöset, Soodan poikasten syntymistä seurailin blogista :) Jotenkin hurjalta tuntuu että aika on mennyt niin nopeasti. Voimia sinne :)

Susanna Hoffren kirjoitti...

Kiitos osanotoista. Itsestäkin tuntuu ettei siitäkään ole vielä niin paljoa aikaa kun Sooda meille sijoituskodista palasi ja tulikin sitten jäädäkseen. Tai kun Mimosa ja Kismet syntyivät - tai Sooda itse. Rottien kanssa aika menee aina niin äkkiä. Ja moni rotta on yhtä aikaa ollut "aina" että niin kovin vähän aikaa.