keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Rohinoita ja vääntöä

Poikien uusi riippari
Flaksi on tosiaan ollut nyt jonkin aikaa tarkkailussa rohinoitten takia. Rohinat ovat olleet nyt satunnaisia, mutta kun ne ovat jatkuneet näinkin kauan, lähdetään niihin nyt puuttumaan antibiooteilla. Alkuun kun sitä toivoi, että ne olisivat menneet täysin ohitse vitamiinikuurin ja muiden kotikonstien kanssa. Valitettavasti Flaksi saa kuurille myös seuraa Dippiksen aloitettua saman. Dippiksellä oireet ovat vasta alkaneet, mutta nyt kun antibioottilinjalle lähdetään niin samalla sitä hoitaa kummatkin pojat. Sanaris välttyy kuurilta toistaiseksi, kun sitä pyöriteltyäni se vaikuttaa puhtaalta. Mutta nyt sekin on sitten tiukemmassa tarkkailussa, kun lauman tuhinat eivät mene enää yksin Flaksin piikkiin. Viime päivinä poikahäkissä on ollut myös pientä vääntöä Sanariksen ja Flaksin otettua johtajuuskysymyksen käsittelyyn. Tämä on kuitenkin jäänyt pienen painimisen ja piippailun tasolle ilman haavereita, ja jää toivottavasti ohimeneväksi.

Vielä hieman autio häkki kokonaisuudessaan
Mikon pojista Ares meinasi kanssa alkaa tuhista, mutta sillä oireet menivät onneksi nopeasti ohitse. Oikeastaan kuulin noita tältä pojalta vain yhtenä päivänä, eli ne nyt saattoivat johtua mistä tahansa nenään menneestä hakkeenmurusta alkaen. Kuitenkaan tuokaan lauma ei ole tällähetkellä täysin ongelmaton. Poseidon on nimittäin laihtunut selvästi. Aiemmin veljekset olivat suurin piirtein samanpainoiset, mutta nyt painoeroa on lähes 150 grammaa. Kuitenkin Poseidonin hampaat näyttävät olevan täysin kunnossa, ja poika menee muiden mukana syömään. Että olisiko sitten ikä mikä alkaa tehdä tepposiaan, poika kun on nyt kaksikymmentäkuinen. Poseidonin heikkenemisen myötä häkissä on selvästi menossa myös vallan uudelleenjako, mikä on lisännyt Aloevera-geelin tarvetta pojille ilmestettyä uusia naarmuja.  

RutiRex vällyjä
Jotta päivä ei olisi mennyt täysin poikien kiusaamiseksi, saivat omat pojat häkkiinsä myös siivouksen uuden sisustuksen kera. Riippumatto vaihdettiin astetta isompaan, samaten kuin pahviboksi. Kankaiden lisäksi pojat saivat vällyikseen Ruti-Rexiä, jota en olekaan niillä aiemmin juuri käyttänyt. Jotain kivaa ekstraa pojille pitäisi kyllä vielä häkkiin keksiä. Myös Frolic-nappuloilla on hyvä hyvitellä sitä, että antibioottikuurin alun kunniaksi pojat pääsivät myös pedikyyriin.

Katarina joutui jo eroon poikaystävästään, mutta en silti vielä liputa sen kantavana olemisen puolesta. Mutta nyt kovasti toivotaan neidille isoa vauvamahaa (ja pelätään kiimoja). Ares on kyllä yhä viereisessä huoneessa, jos neiti ei vieläkään kantavana ole. Elizan kohdalla jätän uudelleen astutuksen todennäköisesti tekemättä, jos nyt Katarina edes tulisi kantavaksi, ja antaisi miulle kauniita essex-muksuja. Mikäli Katarina päättää olla yhtä hankala kuin siskonsa, asiaa pitää harkita uudelleen.

Ei kommentteja: