torstai 26. huhtikuuta 2012

Turussa taas

Toissa iltana tuli sitten kotiuduttua taas Turkuun hoitamaan asioita välillä täällä päässä. Keskittymiskyky ei riittänyt vielä eilen luennolle asti (siinä kohtaan kun mie huomaan kuuntelevani vuoroin virsiä ja Zen Caféeta poraten koneella, en ole ihan heti lähdössä ihmisten ilmoille), mutta Elizan sain kuitenkin haettua kotiin iltapäivästä. Sille oli tullut vielä uusi kiima, ja uros oli astunut sen uudestaan, eli nyt odotetaan entistä suuremmalla jännityksellä että onko se tiine vai ei. Tässä kohtaa neiti pääsi kuitenkin vielä normihäkkiinsä lauman luo. Samalla vein sitten Mikon laumasta sijoituspojat Alastairin ja Thanqualin Saijalle.

Loppupäivästä raivasinkin sitten takapihaa muuttokuntoon, sekä avasin grillikauden. Takapihatalkoista rottalaiset saivat häkkeihinsä isot kasat pehmeää heinää, kun se oli aidan vierellä kasvanut korkeaksi ja kuivunut siihen. Grillikauden avajaisiinkin rotat pääsivät osallistumaan, eivät tosin grillin antimilla, vaan ylijääneillä wok-kasviksilla. Myös ensimmäisiä voikukan lehtiä tuli tarjoiltua rottamuksille salaatiksi (ja löydettyä pihan kasviston joukosta siskon koiran jemmaama rottien ruokakuppi). Miun niin tulee tuota pihaa ikävä muuton jälkeen.

Katarinalla ei ole uutta kiimaa näkynyt, mutta sen ei valittevasti voi sanoa tarkoittavan vielä mitään. Itse kun en ole ollut täällä kotosalla kiimoja katsomassa, enkä yhtään muistanut pyytää Tapsaa niitä katsomaan kuin vasta useamman päivän viiveellä. Eli nyt sitten lähinnä toivoo, että neidin maha lähtisi kasvamaan, ja harkitsee puntarin ottamista käyttöön painonkehityksen seurannassa. Josko vaaka olisi asiassa itseä objektiivisempi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hehee, mitähän muuta Lukan aarteita sieltä löytyypi. :D

sanna kirjoitti...

Toivotaan että nakkeja on tulossa. Jotain muuta ajateltavaa kurjuuden keskelle.

Osanottoni.