sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Toivonkipinöitä

Katarinalla oli tänään kiima. Periaatteessa sitä voisi pitää huonona asiana, kun neitiä on nyt koitettu astuttaa useampi viikko. Kuitenkin ottaen huomioon sen, ettei neiti ole aiemmin suvainnut osoittaa kiimojaan urosseurasta huolimatta, toi selkeä kiima jonkinlaista toivonkipinää poikuesuunnitelmiin.

Ainakin siihen asti, kun hain neidille sen sulhon takaisin. Naaras tärrää kiimoissaan ja tunkee itseään urosta kohti, mutta mitä tekee Ares: istahtaa hämillään maahan, ja alkaa rapsuttaa korvaansa. Ja aikansa siinä istuttuaan ja peseydyttyään alkaa järjestää kämpän kuivikkeita uusiksi. Kasaa mörttiröpöt kauniisti eri nurkkiin, katselee hetken, ja siirtää yhden kasan toiseen kohtaan. Sen jälkeen Ares kävelee Katarinan luo ja käpertyy nukkumaan sen viereen. Tätä vielä tovin seurattuani alan luovuttaa, ja siirryn kavereiden kanssa pelaamaan. Samalla tarkastelen koko ajan pariskuntaa puolella silmällä. Naaras tyrkyttää itseään kaikin eri tavoin, nykii hännästä ja hyppii eteen, mutta uros vain haukottelee. Haukottelee ja kääntää kylkeä. Niin suloinen pari, kyllä, mutta kun haluaisi niitä poikasia. Kerran Ares käy jo nuuhkimassakin naarasta, mutta päätyy kuitenkin taas käpertymään sen viereen. Olen henkisesti täysin varautunut palauttamaan Katarinan Suskulle messarin näyttelystä, ja hyväksymään sen etten saa poikuetta Arekselta. Selvästi sitä kun odotti Areksen kanssa liian kauan sen käyttämistä.

Kuitenkin tunnin päästä tapahtumien kulku saa kuin saakin uusia käänteitä. Ares pääsee äkkiä jyvälle hommasta, ja astuu Katarinan useita kertoja. Noin puolen tunnin tuohuamisen ja useamman hypyn jälkeen kuvio alkaa toistaa taas totuttua, mutta nyt on taas jotain jonka pohjalta elätellä poikuetoiveita. Onhan Ares jo vanha pappa, mutta jos Katarinan kiimat nyt pysyvät poissa, Susku taitaa sittenkin joutua odottamaan tyttöään vielä tovin. Ja jos niin käy, odotus toivottavasti palkitaan kauniilla pienellä agoutiprinsessalla. Sillä jos muksuja ei nyt tule, taitanee Areksen kohdalla jo joutua luovuttamaan. Mutta ei onneksi ihan vielä.

2 kommenttia:

Sane kirjoitti...

JESS! :D Nyt peukut pystyyn!

sanna kirjoitti...

Onnea, toivotaan että kaikki onnistuu ja poikasia olisi tulossa!