torstai 29. elokuuta 2013

Kakaroita ja kaaosta

Virosta on nyt palattu ja pikapäivityslinjalla jatketaan (ainakin huomiseen). Kismet on synnyttänyt viime yönä, eli rottalassa on nyt poikueellisen verran kesäkakaroita. Pesätarkistuksen jätin suosiolla seuraavaan aamuun, eli poikasten lukumäärä selviää huomenna. Tänään tyydyin katsomaan että emo vaikutti virkeältä ja hyvinvoivalta.

Huomenna lähdetään myös laittamaan laumaa uudelleen kasaan ja toivotaan että kähinät saataisiin nyt kokonaan kuriin. Sooda on ollut miun reissun ajan eristyksissä parantelemassa häntäänsä ja Pamaus vielä viettelemässä varoaikaa. Soodan poisoton ja Libnan lopetuksen myötä laumassa on ollut nyt rauhallista, mutta mammojen kähinöissä Lolakin oli saanut huomaamattani ennen reissua osumaa. Eli nyt kaikki joutuvat tarkkaan syyniin totusten lähtiessä käyntiin. Laumaan ei nyt myöskään lisätä junnuja ennenkuin homma saadaan taas pelaamaan ja laumatilanne rauhoittumaan. Kismetin poikueesta lupaavimman junnun/junnut saakin onneksi Suskun hoiteisiin, jos sieltä nyt on jotain järkevää syntynyt kauniiden dumboberkkisten sijaan. Susku kun oli jo ennen näyttelyä heti varmistelemassa, että saahan hän tuosta poikueesta itselleenkin sitten muksuja, kun ovat ainoita jälkeläisiä mitä meillä Frederikistä on.

Näyttelytuloksista ja rottien Viron tuliaisista kirjoittelen lisää paremmalla ajalla, nyt suuntaan suorinta tietä nukkumaan.

Ei kommentteja: