lauantai 24. elokuuta 2013

Rottala ranskalaisin viivoin

Päivitettävää olisi, mutta ei aikaa päivittää. Siispä tämänkertainen päivitys olkoot vain tilannetiedotus ja mainos tulevasta, teemoista joita toivottavasti avataan viikon sisään paremmalla ajalla. Eli rottalassa nyt:

- Soodan häntä on edelleen kipeä ja neiti otettiin nyt omaan häkkiinsä sitä parantelemaan. Mikäli parin päivän lepo ei auta, täytyy miettiä mitä seuraavaksi.

- Kismet on todennäköisesti kantavana. Frederikin kanssa yhteenmuutosta on nyt kolme viikkoa ja Kismetin maha on kasvanut, joten tämäkin neiti sai oman häkkinsä.

- Usva, Mimosa, Lilian ja Lola on puunattu huomiseen (tämänpäiväiseen) näyttelyyn. Itsellä on aamulla lähtö Viroon, mutta rottamukset pääsevät paikalle Suskun ja Tapsan kyydissä.

- Susku on meillä yötä ja ilta meni ihan liian nopeaan. Ei ehditty edes katsoa Tarzania, eli tämä on otettava ehdottomasti myöhemmin uudestaan.

- Pamaus on toipunut leikkauksestaan hienosti ja pääsee tutustumaan uuteen laumaansa heti kun palaan Virosta.

...kaiken tämän lisäksi rottalassa on eletty arkeakin. Koitan siis intoutua päivittelemään välillä muustakin kuin uusista tulokkaista, poikasista ja näyttelyistä. Ja skunkista.

Ei kommentteja: