torstai 1. elokuuta 2013

Muuttuneita astutussuunnitelmia

Viime päivät on tullut mietittyä Janinan tarjoamaa jalostuslainaa, mutta suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos. Kismet on saanut kokoa hyvin nopeaan tahtiin, ja tänään neiti tuli sitten punnittuakin. Painoa on jo nyt lähemmäs 390 grammaa, joten neidin kanssa ei ehkä sittenkään kauheasti odotella meidän reissun jälkeiseen aikaan astutuksen kanssa. Isokokoisilla naarailla kun ikä tulee nopeampaan vastaan, eikä niitä välttämättä saa ollenkaan tiineiksi jos niiden kanssa alkaa liikaa odotella. Niinpä lainanaaras jätetään nyt väliin, ja lähdetään etsimään neidiltä kiimoja. Isäehdokas pysyy samana, eli Frederikille koitetaan nyt ensimmäinen poikue saada. Nyt Kismetiltä jää tosin elokuun näyttelyt väliin, mutta neidin rexaus on toisaalta niin mitään sanomaton, että menetys ei ole järin suuri. Myöhemmin neidillä kyllä koetetaan se L2:nen hakea että saisi Kismetin sitten rekisteröityäkin.

Mimosa ja Usva ovat onneksi sen verran sirompia neitejä, että niiden kanssa tulee tuskin tarvetta kiirehtiä. Mimosan kanssa en tosin ole vielä edes päättänyt, lähdenkö neidille poikasia edes koittamaan. Tapsalle olen kyllä jo luvannut, että jos minä päätän olla käyttämättä neitiä, Tapsa saa kyllä halutessaan neidille lemmikkipoikueen teettää. Vielä Tapsa ei ole kuitenkaan ollut täysin vakuuttunut ajatuksesta omasta poikueesta.

Tänään saatiin myös vanha käärmeterra eteenpäin uusille omistajilleen, eli pian pääsee ideoimaan jotain uutta olohuoneen täytettä. Sai tuon terran purkuoperaationkin nyt hyvin alta pois ennenkuin Mihail kotiutuu ylihuomenna.

Ei kommentteja: