perjantai 7. lokakuuta 2011

Näyttelyynvalmistautumista

Boksit odottamassa aamua.
Viikon tapahtumista huolimatta huomenna ollaan suuntaamassa kohti Jyväskylän näyttelyä. Epäinhimillisen aikaisin kaiken lisäksi, kun lähtö on 3.30 aamuyöllä. Mutta siihen tiesi kyllä jo varautua, kun arvostelu aikaistettiin alkamaan klo 9.00 ja välimatkaa on kuitenkin se useampi sata kilometriä.

Näyttelyynvalmistautuminen on lähtenyt käyntiin melko rutiinilla, joskin jo parissa kohtaa on saanut huomata ettei pää ole ollut tällä viikolla täysin messissä: bokseihin ei ole kuiviketta, eikä uusi shampoo ole haettuna. Pellavahake kun loppui viime siivouskerran jälkeen, ja uuden paalin haku on vähän jäänyt. Ensimmäisellä hakukerralla ne kun olivat loppuneet, ja sitten miun ja Mikon kummankin ajatukset ovat olleet vähän muualla. Nyt harmittaa ettei tien toisella puolella ole enää eläinkauppaa: sieltä olisi ollut niin helppo ja nopea hakea Mörttipussi paikkaamaan tilannetta. Tarkoituksena oli ollut myös testata Lenan suosittelema shampoo josko se olisi noihin pinttymiinkin tehonnut, mutta eläinkauppavisiitti ei ole ollut nyt päällimmäisenä mielessä. Asia muistui mieleen edellisen kerran lauantain rottamiitissä ja sitten nyt. Eipä sillä, ei meiltä ole pettiin kukaan taaskaan menossa, eli puunaamisen kanssa ei ole ihan niin tarkkaa.

Seuraavaksi pitäisi siirtyä likkojen kynsienleikkuuseen ja pesuun, mutta kaikki neidit nukkuvat nyt niin sikeästi etten vielä raaskinut. Nyt kun ei ole vielä kiire, ja huomenna joudun kuitenkin kiskomaan ne uniltaan. Ainakin itseni ylös kiskominen tulee varmasti olemaan sen verran vaikeaa, että pitää muistaa laittaa myös kaikki omat romppeet viimeisen päälle valmiiksi tänään. Ettei tarvitse sitten aamulla zombiena koettaa miettiä, mitä laittaa päälle, ja onko kaikki tavarat varmasti mukana. Sitten kun pitäisi saada Mikon häkistä mukaan vielä oikea jäsen veljesparista... Olisikohan liian julmaa herättää Mikko tuohon aikaan erottamaan Aresta ja Poseidonia?  Likoista lähteekin sitten kaikki, nyt kun Linneaa ei enää ole.

2 kommenttia:

Lumikki kirjoitti...

Hei, ilmoittelisitteko minullekin sitten kun olette menossa hakemaan sitä pellavaa? Minullakin kun olisi tarvetta ainakin yhdelle paalille (rahavaroista riippuen...). :)

Susanna Hoffren kirjoitti...

Voin juu laitella viestiä :) Sen haku voi kuitenkin nyt lykkääntyä, kun sitä ei ollut vielä tänäänkään saatavilla, joten nyt on haettava sitten Toa-Lättiä tai mörttiä ensiavuksi että saa boksit kuntoon. Hyvällä tuurilla hamppupaali ehtii sitten alkuviikosta jo tulla, kun se on nyt lähtenyt tulemaan, jolloin pellavalle ei heti ole tarvetta. Mikäli ei, niin sitten toivottavasti pellavasatsi olisi alkuviikosta jo myyntikuntoon ehtinyt (tällähetkellä kuulemma kuivatuksessa, odottaa että on kyllin kuivaa muovitettavaksi).