tiistai 25. lokakuuta 2011

Likat Lapualta

Nyt on sitten itse kotiutunut Tampereelta ja Sera ja Marika Lapualta. Oma reissu meni muuten tilanteeseen nähden ihan mukavasti, mutta kunto lähti taas sunnuntaina romahtamaan: kaupassa käydessä tuntui että taju lähtee. Alkuviikko onkin sitten tarkoitus viettää kiltisti kotona lepäilemässä. Likkojen reissu meni pitkäksi, ja ne kotiutuivat lopulta vasta maanantaina. Olivat Tiinan hoivissa sekä ennen näyttelyä että näyttelyn jälkeen, ja etenkin Marika onnistui viikonlopun aikana valloittamaan ihmisiä puolelleen.

Hetken ehti kyllä jo katua likkojen näyttelyyn laittoa: siinä kohtaa kun alkoi likkoja särkylääkkeiden voimalla kuntoon laittaa, ja joutui luovuttamaan jo kynsien leikkuun jälkeen. Etenkin kun likat ovat meidän vaaleimmat, niin ne eivät pesemättä kaikkein hehkeimmillään ole. Ei sitä sitten neideille suurta menestystä odottanut, kun tiesi likaisuuden voivan värin arvosteluun vaikuttaa. Marikan kohdalla se olikin suuresti vaikuttaa - tuomari oli jättää likan kokonaan arvostelematta. Tero sitten pelasti tilanteen pesemällä tytön, joka sitten toikin neidille luokkavoiton, kaksi tähteä ja Rop4 sijan. Uusien tähtien myötä neiti valmistui FinChampioniksi. Sera puolestaan nappasi luokkavoiton. Eli näyttely meni likkojen osalta putkeen, joskaan ei miun ansiotani.

Marikan ruusukkeet Lapualta

Arvosteluissakaan ei ollut moittimista:

Marika 
"Hyvä koko. Kaunis tyyppi. Hyvä pää ja häntä. Kaunis perusväri. Hyvät voimakkaat pointit myös jaloissa. Vaaleita varpaita. Hyvä varjostus, hieman epätas. L1, lk. sij. 1"

Sera
"Hyvä koko. Hyvä voim. tyyppi. Ok pää. Silmät voisivat olla suuremmat. Ok häntä. Kaunis päämerkki. Väri hieman epätas. ja ruosteessa. Vas. epätas. kylkilinja. Perusväriin nähden riittävä varjostus. L1, lk. sij. 1"

Janinan kanssakin ehdittiin sitten viestitellä hänen luonaan olevista essex -poikueista, mitä niistä tänne meille muuttaisi. Näillä näkymin meille muuttaa ainakin sk cinnamon essex uros Pendragon Naveenille kaveriksi, ja mahdollisesti pieni sk russian blue essex tai sk black essex neiti. Pienten kohdalla pitää odottaa luovutusikää, ja Naveenin kohdalla omaa tervehtymistä, että pääsee poikaa hakemaan. Meni tosin Mikkokin sitten itselleen yhden pojan varaamaan, kuviovirheellisen black essex -pojan laumansa jatkoksi. Hän kun jotenkin noista kuviovirheellisesti enempi pitää. Ei sitten pääse hänelle niin helposti sijoituspoikaa laittamaan, mikä on itseni kannalta vähän harmi.

Ei kommentteja: