maanantai 3. lokakuuta 2011

Zooplus-tilailua

Rottien jyvävarastot alkavat taas huveta, joten jotenkin kummasti sitä koki tarvetta kääntyä Zooplussan puoleen. Tämä siitä huolimatta, että kotoa löytyy vielä Altrominia ja koiranruokaa. Mutta pitäähän likoilla olla vaihtoehtoja... Ja kyllä tällä laumalla ruokaa ihan kiitettäviä määriä meneekin. Samalla sai sitten hyvän sauman laittaa hamppupaali tilaukseen, niin että pääsee sitäkin likoilla testaamaan. Kuivikekokeilut menevät samaan kastiin kuin ruoka - yhdelläkin ehkä pärjäisi, mutta miksei tesmiä myös muita, kun eivät ne kuitenkaan nurkkiin pyörimään jää. Toisin kuin sekalainen viriketavara...

...mitä tilaukseen aina myös eksyy, kun tarjoukset ovat kivoja, ja ruoka- ja kuiviketäydennykset vapauttavat viriketavaran postimaksuista. Mie en sorru eläinkaupoissa koskaan yhtä helposti rottatarvikkeisiin kuin nettikaupoissa. Jotenkin aivot kai vain helpommin hyväksyvät joidenkin kymppien virikesatsit silloin, kun laskun loppusumman valtaosa koostuu jostain oikeasti tarpeellisesta. Niin tai näin, on likoille taas luvassa joulu, kunhan paketti Suomeen ehättää. Samoin kuin miulle, kun pääsen uusia virikkeitä likoille jakamaan.

Tälläkertaa käytin tavallista enemmän aikaa myös hintavertailuun zooplus.comin ja zooplus.fin välillä. Yksittäisten tavaroiden välillä hintaero kun voi olla jopa 50% tarjousten ollessa eri puolilla erit. Harkitsen hetken jopa tilauksen jakamista molemmille puolille niin että olisi tilannut jokaisen tavaran sieltä kummasta sen halvemmalla saa, mutta hintaero olisi ollut niin minimaalinen kun toiseen satsiin olisi tullut sitten toimituskulut (tietenkin juuri .comiin, jossa toimituskulut ovat korkeammat pienemmissä tilauksissa). Samalta puolelta tilaamalla kun nuo ylittävät helposti sen rajan ettei toimituskuluja tule ollenkaan. Koko tilaus meni sitten .comiin.

Ja saapahan taas yhdet hyvät sakset lisää, kun virikesatsi nostaa tilauksen ilmaislahjaan vaadittavan rajan yli ;)

Ei kommentteja: