torstai 27. lokakuuta 2011

Pesti jatkuu

Tänään oli vuorossa Lounais-Suomen Kesyrotta- ja Gerbiiliyhdistyksen syyskokous, ja sen yhteydessä valittiin myös ensivuoden hallitus. Alkuvuoden omasta uskonpuutteesta uusien tehtävien edessä oli päästy siihen pisteeseen, että todettiin Miran ja Saijan kanssa ettei sihteeriä ole järkeä lähteä nyt vaihtamaankaan, kun mie alan viimein päästä tehtävästä jyvälle. Kellään muullakaan ei ollut mitään asiaa vastaan, ja niinpä minä nyt jatkan tehtävässä ensivuonakin. Aiempaa suuremmalla tietämyksellä, sekä paremmalla välineistöllä: nyt kun minulla on oikeasti kannettavissa oleva kannettava tietokone, sain kerrankin kirjoitettua pöytäkirjat lähes puhtaiksi paikanpäällä. Hyvästi epämääräiset paperinivaskat lyhenteineen.

Samalla sovittiin Saijan ja Janinan kanssa, että poikkeamme sunnuntaina Janinan luokse. Näkee sitten itsekin tulevia ja ehkä tulevia rottiaan, ja saa napattua Naveenin kotiin. Saa sitten sen ja Delilahinkin yhteen vielä lokakuun puolella, kuten suunnitelma oli.

Ja parantuakin kuulemma pitäisi ennen näyttelyä, niin pääsen assaroimaan. Pitäisi kyllä mieluiten jo ennen tämän viikon lauantaita, kun silloin on bileet. Vapaaehtoisia viemään flunssa uuteen kotiin? Täällä se on rymynnyt jo turhan kauan.

Ei kommentteja: