perjantai 8. helmikuuta 2013

Nyt on puhdasta sit

Likkojen häkki
Nyt häkit on puunattu ja kehtaisi taas paremmin päästää ihmisiäkin rottalaa katsomaan. Tai kehtaisi ellei aikoisi jumittaa kotona koko viikonloppua nähden vain paria ihmistä, joista toinen sattuu vielä asumaan täällä ;) Viikko on ollut sen verran häslingintäyteinen, että rauhallinen viikonloppu tulee kuin tilauksesta. Tosin sitä rauhallisuutta piti pohjustaa häkkien puunauksella, koska puunailut ovat olleet sen verran vähillä viime viikot. Pääsevät rottamuksetkin sitten aloittamaan viikonloppunsa puhtaissa riippareissa siisteissä asumuksissa.

Poikien häkki
Tälläkertaa rottamukset saivat häkkeihinsä isot kaksikerrosriipparit. Viime aikoina rottapiireissä on tuntunut olevan varsin trendikästä esitellä uusimpia riipparimalleja, joten tottakai tällaisia trendikuvia pitää saada tähänkin blogiin. Ainoa ongelma on tosin se, että mie en ompele. Niinpä nämä sesongin kuumimmat uutuudet on taas tehty brutaalilla saksilla-reikä-satunnaiseen-riepuun-ja-roikkumaan -tyylillä. ...eli ne ovat siis täysin kaavoihin kangistumattomia uniikkikappaleita (joiden loputtua mie pääsen tilailemaan kaikkia viimeisteltyjä ihanuuksia kivoista kankaista Janinalta - mitä mie en suinkaan odota. En yhtään).

Likkojen tuplariippari
Libnallakin laskettu aika lähestyy kovaa vauhtia ja ensi yönä tulee täyteen 21vrk astutuksesta. Neidin maha alkaa olla jo valtava ja ihan pian meidän pitäisi päästä taas nauttimaan pienistä piippailuista. Eli esi yöstä lähtien vauvauutiset alkavat olla jo mahdollisia. Ne lupaan koettaa päivittää blogiin heti tuoreeltaan ehti koneella olla kuinka vähän tahansa.


Poikien tuplariippari

Ei kommentteja: