keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kakarakestit

Libnan muksut tutustuvat pikkuhiljaa kiinteän ruuan saloihin. Vielä ei muu kuin maito kovin hanakasti kakaroille uppoa, vaikka mammasta mallia ottaen ruokia jo vähän maistellaankin. Tänään muksut otettiinkin seuraksi katsomaan Kurjia kuppiloita, josko se ruokainnostus siitä sitten lähtisi. Tietenkin jokin toinen ruokaohjelma voisi olla houkuttelevampi.

Salaman asetuksia en kyllä tahtonut saada kohdalleen siinä muksuja kuvatessa, vaan porukan blondit loistivat kuvissa valopalloina. Eli kuvailua täytyy selvästi koettaa taas harrastaa päiväsaikaankin, nyt kun töistä tullessakin on viimein valoisaa.







Russian agouti poika on katraasta pienikokoisin, ja miun lellikkini. Tapsa on puolestaan (yllättäen) ihastunut poikueen blondeihin. Perjantaina Saijakin on taas tulossa käymään kakaroita katsomaan tuoden mukanaan todennäköisesti myös Tiinan. Varmistuvat blondien väritkin sitten lopullisesti, mie kun olen hieman huono noissa liian vaaleissa ja liian punasilmäisissä, joita Tapsa rakastaa. Agouti kun on edelleen omaan silmään se rottaväreistä kaunein.

Ei kommentteja: