tiistai 5. helmikuuta 2013

Libnan masu kasvaa

Soodan kohdalla kiiman etsintä jatkuu vielä ajan x. Unohdin viikonloppuna muistuttaa Tapsaa yhdistämisistä, ja niinpä parilta jäi sitten parina iltana taas treffit väliin. Torstai, sunnuntai ja maanantai-iltoina kiimaa ei ole näkynyt, joten josko tässä viikon mittaan sitten. Kiimaa odotellessa Sooda pyrkii tekemään kaikin tavoin selväksi, että vaikka sillä onkin tylsää yksikseen, ei sulhoehdokas ainakaan auta asiaa. Käytännössä Flaksi siis makoilee iltaisin kopin päällä, ja Sooda istuu kärsivän näköisesti putken päällä pitäen kiinni kaltereista tuijottaen kattoluukkua.

Libna puolestaan saa tänään oman yksiönsä, että saa alkaa rauhassa pesää rakentaa. Libnan maha kun on selvästi kasvanut ja neiti on jo alkanut ottaa ison mahansa kanssa vähän iisimmin. Tänäänkin neiti on lähinnä makoillut riippumatossa ja nauttinut rapsutuksista, kun Ainokin oli poikkeamassa rottia katsomassa (tai oikeastaan poikaystävänsä seurana katsomassa myytäviä roolipelikirjoja ja figuja, mutta kummasti me sitten eksyimme rottalan puolelle juoruamaan kun Ainollakin on rottia ollut ja uudet kaverukset taas tauon jälkeen harkinnassa).

Vähän kyllä hävetti ketään rottalaan päästää, kun häkit ovat tällä hetkellä varsin sotkuiset. Viikonloppu kun meni Tampereella ja töiden jälkeen on ollut joka päivä jotain, niin häkkien puunaaminen on sitten jäänyt. Tällaisina hetkinä huomaa turhankin tehokkaasti, kuinka nopeasti rotat osaavat häkkinsä sotkea. Ja kuinka helppo sitä on muiden touhujen lomassa päättää että siivoaa häkin heti "huomenna", vaikka kuinka tietää että seuraavaksikin päiväksi on suunnitteilla muuta ohjelmaa. Nyt häkkien perusteellisemmalle puunaukselle on kuitenkin varattu aikaa viimeistään perjantaille, siinä kohtaa kun sitä ei ainakaan selviä enää millään pikkuputsailuilla.

Ei kommentteja: