torstai 21. helmikuuta 2013

Synttäreitä

Tapsa täytti maanantaina 30 vuotta ja Janina tänään. Tapsan synttäreitä juhlistettiin kahdestaan kotona ja Janina yllätettiin synttäreillä. Janinan äiti oli ottanut yhteyttä Saijaan, joka oli sitten laatinut sotasuunnitelman paikalle pääsemiseksi ja Janinan lahjomiseksi. Suunnitelmia hiottiin jo ystävänpäivätapahtumassa, mutta jotenkin kummasti miua kiellettiin silloin päivittämästä mitään niistä blogiin. Saijan kyydillä meitä livahti paikalle Saijan lisäksi mie, Tellu, Maiju ja Mira. Lahjaksi oli hankittu tatuointilahjakortti ja Saija oli kipaissut myös kolmekymmentä ruusua. Yllätys selvästi onnistui, kun heti eteisessä Janina totesi että mitä me sielä tehdään. Päästi meidät kuitenkin sisään ja istumaankin mahduttiin.

Mie kyllä meinasin lipsauttaa osan jo eilen, kun Janina pyysi miua Soodaa hakemaan. Sooda kun on nyt ilmeisesti sittenkin kantavana Flaksille, eikä uusi sulhokokelas päässyt edes lähestymään neitiä. Tajusin uhkaavan paljastuksen onneksi viime hetkellä ja lupailin ilmoittaa tänään tarkemmin koska pääsisin neitiä hakemaan. Ensin kun meinasin laittaa, että nappaan sen sit sieltä synttäreiltä... En ollut kuulemma kuitenkaan ainoa, joka tuon oli meinannut muita asioita sopiessa lipsauttaa. Mutta onneksi lipsahdulta kumminkin vältyttiin.

Muutama tunti siinä hurahti äkkiä kuulumisia vaihdettaessa ja sitten jätimme Janina muiden harvemmin nähtyjen vieraiden seuraan. Itselläkin kun oli illaksi vielä puuhaa, Tapsalle kun lupasin synttärikakun huomiseksi. Maanantaina sitä kun ei ollut järkeä tehdä, kun emme me sitä kuitenkaan olisi saanut kahdestaan tuhottua. Huomenna on sitten peli-ilta ja siten apua kakun hävittämiseen.

Tämän viikon synttärihulinoittein jälkeen seuraavia synttäreitä juhlitaan toivottavasti noin viikon päästä Soodan kanssa.

Ei kommentteja: