lauantai 7. joulukuuta 2013

Karvapäärynävaroitus

Reissun päällä blogitaukoa pitäessä ehti jonkin verran miettiä myös omia blogeja ja bloggaamista. Tällähetkellä minullahan on kaksi blogia, joiden kesken koetan jakaa aikaani ja kirjoitusinspiraatiotani. Kummatkin blogit ovat olleet alkujaan aika tiukasti rajattuja (rotat & roina) muiden aihepiirien jäädessä enemmän sivuun. Näin toki haluan tilanteen olevan osin myös jatkossa, jotta blogiin hakeutuvat tietystä asiasta kiinnostuneet sitä jaksaisivat myös seurata. Kuitenkaan en koe mielekkääksi aloittaa tällähetkellä useampia blogeja, jotta nykyisten blogien kirjoitustahti pysyisi suht aktiivisena myös kiireisempinä aikoina. Niinpä esimerkiksi matkailu tai Miikkis ei tule saamaan omaa blogia, vaikka niistä innostunkin välillä rustailemaan.  Käytännössä tämä tulee todennäköisimmin näkymään nykyisissä blogeissani lisääntyvinä syrjähyppyinä. Jotta asiassa pysyisi edes jokin roti, matkailujutut ja sekalaisemmat tulevat todennäköisimmin päätymään roinan puolelle (elämäntaparemontin alle pystyy kuitenkin lykkäämään asioita laidasta laitaan... ;)), siinä missä tänne saattaa ilmestyä välillä sekalaisempaakin eläinjuttua. Sekalaisemmalla tarkoitan tässä pitkälti skunkkijuttuja, ja osin myös yleisempää eläinpohdintaa. Koetan opetella taas jossain kohtaa uudestaan tunnisteiden käyttöä, niin että vain rotista kiinnostuneiden olisi halutessaan helpompi skipata muu sisältö. Tai vastaavasti joku sekalaisen sälän houkuttelema satunnainen kulkija löytäisi ne helpommin rottajuttujen seasta. Tämän suhteen en kuitenkaan lahopäänä lupaa mitään, etenkin kun en edes muista milloin ja miksi tunnisteet minulta aikoinaan tippuivat pois.

Päätöksestä saa toki valittaa, mutta valitusten laadusta ja määrästä riippuu otetaanko niitä huomioon ;D Harrastuksistaan kun ei kuitenkaan jaksa ottaa stressiä, vaikka pitkät postaustauot (tai lähinnä se jos ei yksinkertaisesti ehdi istua alas ja kirjoittaa) sitä välillä jo aiheuttaakin. Jatkossa kun meillä kuitenkin muutenkin keskitytään enemmin lemmikkieloon, jolloin rotat ja Mihail ovat asiassa enemmän samalla viivalla, vaikkei Mihailin kanssa toki samaan tapaan harrastetakaan kuin rottien kanssa.


Anteeksipyyntönä aloitan söpöllä skunkkivideolla, jonka Tapsa filmasi reissuunlähtöä edeltävä päivänä. Videolla Miikkis ja Miikkiksen lelu. 

Ei kommentteja: