keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Rottien kotiinmarssi

Nyt on asunnossa taas rapinaa ja pienten tassujen vilinää. Tänään tehtiin ensimmäinen rottien hakukeikka, ja Eliza ja Sooda napattiin Raisiosta kotiin. Samalla nähtiin myös Usvaa, joka synnytti maanantaina pesällisen suuria potria rottanakkeja. Usva jääkin Janinan luokse vielä mammaloman ajaksi, ja palaa jahka muksut lähtevät maailmalle. Eliza ja Sooda sen sijaan pääsivät jo valloittamaan kotihäkkiä takaisin. Hoitojakso oli kuulemma mennyt kaikilla hyvin, ja jopa Sooda käyttäytyi tälläkertaa kunnolla Janinan kanssa. Eliza on tosin mennyt kehittämään itselleen selkään kunnon ruvet ja nyt seuraillaan onko oireilu stressistä johtunutta, vai alkaako kroppa vain neidillä vanhemmiten reistailla. Onhan Elizalla nyt kuitenkin ikää jo 2v5kk.

Mummuska ja Sooda

Seuraavien rottamusten haku on sovittu ylihuomiseksi, mutta siihen on jo tulossa pientä mutkaa matkaan. Meidän piti ottaa Tapsan isän autoa lainaksi ja lähteä sillä. Nyt perjantaille on kuitenkin luvattu pahaa myräkkää ja ruuhkaa, eikä Tapsan isän autossa ole talvirenkaita. Kummankin isältä tuli vankka kehoitus jättää auto talliin, joten haku- ja synttäreissulle tulee lähtö julkisilla. Tampereelle on kuitenkin matkaa, ja isoon autoon tuulikin ottaa helpommin. Iskän luota löytyy kuitenkin onneksi sen verran varastotilaa että Fop Lagos saadaan varastoitua sinne. Ei tarvitse lähteä sitten häkkiä bussilla kuskaamaan.

Sitten porukka onkin Lolaa lukuunottamatta kasassa. Lola-neiti kävi vielä toissa viikonloppuna messarissa edustamassa marteneita tähden arvoisesti ennen treffailun aloittamista, joten sen kohdalla joudutaan odottamaan vielä pidempään. Ensin muksuja ja sitten muksujen maailmalle lähtöä. Nyt kun joulukin on tulossa niin ei viitsi pyytää neitiä tänne mammailemaan. Me kun olemme kuitenkin aina joulunpyhät poissa.

Ei kommentteja: