sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Asunnon sisäistä muuttoliikettä

Vanamon häkki alkoi olla selvästi siivouksen tarpeessa, joten vaihdoin neidin muksuineen samalla isompaan häkkiin. Vanamon muksujen kun pitäisi alkaa availla silmiään ylihuomenna ja sen jälkeen vauhtikin lähtee nopeasti karttumaan. Asiaa hetken harkittuani tein myös muita järjestelyjä: Soodan pikkupojat saivat muuttaa häkkeineen takaisin rottalaan ja Vanamo muksuineen siirtyi niiden paikalle olohuoneeseen. Saavat porukan pienimmätkin alkaa sitten enemmän totutella häkin ohi kulkevaan liikenteeseen ja asumisen ääniin.

Soodan pojilla on ollut nyt juoksupyörä junnulassaan ja pikkuisen alkuihmettelyn jälkeen pikkuiset ovat tykänneet siitä kovin. Pyörän kapeasta mallista huolimatta pyörässä juostaan välillä kaksi muksua rinnakkain. Vauhtia ja virtaa noilla riittää kyllä juoksupyöräilystä huolimatta myös kunnon kisailuun ja painimatseihin veljien kanssa. Kakarat ovat oikeita ikiliikkujia - etenkin porukan vilkkain Yorkie. DaCapo on puolestaan alkanut vaihtaa itselleen samanlaista kesätukkaa kuin KitKatilla on ja Tapsa on entistä enemmän ihmeissään siitä mitä mie noissa rexeissä oikein näen - eihän muksuilla pysy turkkikaan päällä...

Herneviljelmän lopullinen hävitys alkoi tänään likkojen toimesta

Sputnik on kanssa ihan huippu - ja Eliza paras lastenvahti tässäkin hommassa
Vanamon nakeroiden päiväuniaika

Kasan päällimmäisenä agoutisiskokset Laine ja Tyrsky
...ja nimistä vielä. Nyt ne tosiaan löytyvät lopuiltakin Vanamon muksuilta. Essex tytöistä tuli aiemmin mainitut Usva, Sumu, Sade ja Kaste. Agoutitytöt saivat nimiksiin Laine ja Tyrsky ja essex pojat Halla ja Kuura :) Harmi vain ettei blogissa ole mahdollista tagata kuvia samaan tapaan kuin facebookissa - näihin kasakuviin poikasten nimeäminen kun on hieman hankalahkoa niin että oikeasti selviäisi kuka kukakin on.

Ei kommentteja: