maanantai 6. toukokuuta 2013

Vapaita poikia ja muita muksuja

Soodan muksut lähestyvät pikkuhiljaa luovutusikää ja ensiviikon torstaista alkaen kakarat alkavat olla valmiita maailmalle. Soodan tytöille onkin jo kaikille koti tiedossa, mutta pojista kolme odottelee vielä omia kesyihmisiään. Nuoret herrat Oh Henry, DaCapo ja Yorkie ovat siis varattavissa yksin tai yhdessä rottamaisiin koteihin - yksin toki vain siinä tapauksessa, että kotona on jo muuta laumaa odottamassa.

Ensi viikon jälkeen alkaa sitten kotien etsintä myös Vanamon pienokaisille. Vanamon pienillä on ikää kohta viikko ja nyt muksut alkaa olla jo helpompi erottaa yksilöinä - ainakin nuo essexit. Mikäli nuo molemmat yksiväriset agouti tytöt jäävät poikueeseen, voi olla että niitä en edes ehdi oppia erottamaan toisistaan poikasten täällä ollessa. Osien essexien kyljet ovat levinneet jo nyt niin kauniin pirstaleisiksi, että niistä tietää jo varmuudella että ne ovat lähdössä lemmikkikoteihin. Poikienkin kohdalla ero kuviossa on jo nyt niin selvä, että pystyin jo eilen esittelemään Erikalle Jappin tulevan kämppiksen.

Oh Henry  

Yorkie    
DaCapo ja Oh Henry, Yorkie taustailee
Oh Henry peseytyy
DaCapo jauhovarpaineen ja veljineen
Yorkie peseytyy
Fami, KitKat ja Flake
KitKat peseytyy
Ruokatauko
Kotiin jäävät Kismet ja Mimosa (MilkyWay) ja sijoituskotiin suuntaava Japp
Tähystelyä
Mimosa riipparissa
Vanamon kakarat 6vrk
Vanamon kakarat 6vrk

3 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Rottakuumehourailuissani löysin tieni tänne sinun blogiin ja olen jo ihan koukussa. Nyt kun oisin suomessa niin niin kovin mielelläni varaisin sulta pari poikasta. Mulla on itellä ollu kolme rottaa about neljä vuotta sitte. :)

Susanna Hoffren kirjoitti...

Tervetuloa lukijaksi :) Mihin päin maailmaa laitan pojat tulemaan? :D Pidemmät ulkomaanreissut ovat kieltämättä eläinten kannalta hankalia, ellei sitten visiitin ole tarkoitus kestää yli rottien eliniän ja kohdemaasta saa hyvin rottamuksia tarvikkeineen. Mutta rotat on kyllä niin mahtavia otuksia että ne ovat odottamisen arvoisia :)

Noora kirjoitti...

haha. :D No en mie sen kauempana kuin Belgiassa. Jos saisin täällä pitää lemmikkiä nii ei mikään estäis mutta talon ehdoilla mennään. Näillä näkymin vuoden vaihteen jälkeen Suomeen takas. Pitää sitte katto miltä tilanne näyttää. ;)