lauantai 18. toukokuuta 2013

Ensimmäinen muksu maailmalla

Soodan kakarat tulivat luovutusikään torstaina ja eilen Erika kävi hakemassa Jappin kotiin. Ensimmäinen kakaroista on nyt siis omassa kodissaan. Talouden rottamäärä ei kuitenkaan välittömästi laskenut, sillä juuri ennen Jappin lähtöä Janina kävi tuomassa tänne yhden rottatytön lisää. Tämä neiti on tosin varsin lyhytaikainen vieras; se saapui eilen illalla ja lähtee jo tänään uuteen kotiinsa Tampereelle. Samalla reissulla lähtee sitten omiakin muksuja maailmalle, tällä kertaa Fami, Flake ja Oh'Henry.

Tällä viikolla minulla oli vielä suunnitelmissa napata kaikista Soodan poikasista uudet yksilökuvat, sellaiset joissa kakaroilla olisi silmätkin auki. Se nyt sitten jäi - tajusin vasta eilen illalla Jappin lähdettyä että nyt on liian myöhäistä. Etenkin kun tällekin päivälle sovittiin lähtö varsin aikaiseksi. Viimeinen viikko osan Soodan muksuja kanssa on mennyt niin kamalan nopeaan. Vaikka sitä on täysin hyvin tiennyt että muksut alkavat olla jo niin isoja, ei sitä ole kuitenkaan jollain tasolla tajunnut.

Kismetin ja Mimosan ohella tänne kuitenkin vielä jää KitKat, Yorkie ja DaCapo. KitKat odottaa Kasteen ehtimistä
DaCapo & Yorkie
luovutusikään ja muuttaa sitten sen ja yhden Janinan kasvatin kanssa Jyväskylään. Yorkie ja DaCapo puolestaan yhä odottelevat omia ihmisiään - ja toivottavasti löytävät ne pian. Alan nimittäin olla koko ajan ihastuneempi Yorkien puuhakkuuteen ja uteliaisuuteen, mutta en silti tämänhetkisessä tilanteessa halua kasvattaa uroslaumaa, en etenkään junnuilla. Kävinkin laittamassa loppuviikosta pojista uusia ilmoituksia, jos joku niistä bongaisi pojat itselleen.

Vanamon muksujenkin kohdalla ollaan nyt tilanteessa jossa pitäisi alkaa mainostaa poikasia aktiivisemmin. Soodan poikueen kautta löytyi jo varaajat kolmelle Vanamon tytölle, yksi poika menee sijoitukseen ja yksi tyttö jää kotiin. Niinpä nyt ennen ilmoittelun aloittamistakin Vanamolta on vapaana vain kaksi tyttöä ja yksi poika. Katsoo jos tuon pikku essex pojan saisi vaikka kimpassa noiden isompien poikien kanssa :)

Janinan täällä poiketessa näytin hänelle myös nuo poikueet saadakseni vielä toisen mielipiteen niin Soodan blondien väreistä kuin Vanamon essex tyttöjen tasosta. Soodan blondien osalta Janina oli kanssani samaa mieltä rekkaripapereihinkin päätyneestä värisuorasta. Alun kolme kertaa topaz essex kun vaihtui siihen muotoon kaksi topaz essexiä (Mimosa ja Oh'Henry) ja yksi buff essex (Flake). Vanamon tytöistä pyöriteltiin etenkin Usvaa ja Sumua, jotka ovat ne poikueen fiksuimmain näköiset ja joista kummallakin on omat vahvuutensa - toisella perusvärissä ja toisella mahan kuvioinnissa. Itse pidin enemmän myös tummemman kyljistä, mutta sen maha oli kieltämättä jäänyt itselläni liian vähälle huomiolle (päädyin vaihtamaan kotiinjäävän, mutta koska kumpaakaan neideistä ei ollut vielä varattu, vaihdoin nimet. Kotiin jäävälle neidille jää siis yhä nimeksi Usva). Siinä pikkuneitejä pyöritellessä taisi käydä myös selväksi kuka yleensä joutuu olemaan siinä hommassa miun kanssani. Tapsa tuli nimittäin aika tottuneesti esittelemään siihen muksujen kylkiä ja muita, kun kysyin häneltä vielä varmistusta olinko katsonut Usvan ja Sumun oikein kumpi on kumpi. Tapsa osaa nykyään katsoa myös paripäiväisten sukupuolet varsin hyvin, koska mie tykkään varmitella ;)

Ei kommentteja: