perjantai 10. kesäkuuta 2011

Tutustumista

Kissuksen lähtö laumasta sujui turhankin kivuttomasti. Ikäänkuin Kissus olisi itsekin aavistanut lähdön olevan lähellä ja järjestänyt asiat siihen malliin. Liliumin asema lauman uutena johtajana oli jo hyvin vakiintunut. Lauman teinit Marika ja Jolene opetettu lauman tavoille. Jolenekin joka alkuun hengasi lähinnä Kissuksen kanssa oli jo alkanut viettää enemmän aikaa myös muun lauman kanssa. Kissus oli hiljalleen jättäytynyt sivusta seuraajan ja kasanukkujan rooliin, ja sitten sen tuli aika lähteä pois. Liian aikaisin, mutta ei kesken mitään. Lauman sisällä kaikki oli saatu toimimaan ja järjestykseen. Suorastaan täydellistä toimintaa vanhalta johtajalta.

Sitten tuli aika sotkea pakkaa. Häkkiä siivoillessa päätin lisätä Seran porukan jatkoksi. Siinä missä Kissus oli ollut lauman johtajana hyvin pitkämielinen uusia junnuja kohtaan, Lilium on huomattavasti reviiritietoisempi tapaus. Liliumin maailmassa on aina ollut hyvin vahva jaottelu oman lauman ja muiden välillä, ja sekös neitiä kismitti kun uusi muksu seurasi vielä kuljetusboksista häkkiin mukana. Kerrassaan vastenmielistä ja kammottavaa. Käsittämätöntä. Liliumin reaktiosta huolimatta lauman junnut kuitenkin ottivat Seran heti hyvin vastaan. Ei mennyt kuin hetki kun Jolene, Marika ja Sera notkuivat keskenään yhdellä tasolla olevan putken suulla Liliumin käydessä välillä huutamassa kirouksiaan Seralle. Vähän myöhemmin Linneakin kävi uutta muksua katsomassa, mutta ei tuntunut noteeraavan sitä puoleen eikä toiseen. Mitä sitä nyt jokaisesta uudesta liikaa showta pystyyn laittamaan. Ei sellainen ole aiemminkaan niin Linnean luoteenseen kuulunut. Miun rauhallinen blondi.

Tilanne jäi sitten asettumaan. Kaikkien muiden mielestä Sera on jo tuttu kasvo häkissä, mutta Lilium edelleen vähän kyräilee ja piipityttää pientä lasta. Höykytys ei kuitenkaan vielä ole mennyt kohtuuttomuuksiin, joten tutustukoot ajan kanssa rauhassa.

Ei kommentteja: