sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Muksuja maailmalle

Pikkupoikia, uusia omistajia ja Saija.
Melko heti Turkuun kotiuduttua tuli ensin Saija ja sitten Michelle ja Pedro. Näiden vierailujen myötä talouden rottamäärä tippui hyvin nopeasti viidestätoista seitsemään ja häkkimäärä viidestä kahteen. Nyt siis Libnan pojat ovat matkalla uuteen kotiinsa ja Libnan tytöt tekemässä välilaskua Saijan luo josta neidit jatkavat kukin omaan suuntaansa. Samalla kyydillä lähti myös Sooda, joka matkaa Saijalta yhden pikkuagoutin kanssa Janinan luo.

Pikkupoikaa viedään
Kotiinjääneiden seitsemän rotan harmiksi tämä muutos tietää taas lisää aikaa niiden kiusaamiseen. Tätä aloiteltiinkin jo ennenkuin kaikki olivat edes ehtineet poistua. Etenkin Lilianin häntä kun vaatii nyt ekstrakäsittelyä sen kuivuessa erittäin herkästi, ja nyt seuraava näyttelykin on taas kulman takana. Tuli siinä samalla sitten kaikkien muidenkin hännät taas rasvattua, kun kädet olivat valmiiksi Tummelissa. Kumman vähän arvostusta tämä toimenpide sai kyllä osakseen, rottamukset kun ovat selvästi sitä mieltä että osaisivat itsekin pitää huolta siimoistaan. Mutta siinäpähän kärsivät kun miulla ei ole enää kakaroita paapottavana ;)

Seuraavaksi pitäisi nuo varahäkit tyhjätä ja toivoa, että ne tarvittaisiin taas muutamien viikkojen päästä mammailukäyttöön.

Ei kommentteja: