lauantai 16. maaliskuuta 2013

Sisustuksen uudet tuulet

Häkkien sisustukset ovat pysyneet meillä pitkään niin tylsinä, ettei niitä ole jaksanut kauheasti edes blogissa esitellä. Se kun ei ole kovin idearikasta tai inspiroivaa, onko paidan tilalla välillä housut tai minkävärinen t-paita toimii riipparina tällä kertaa. Rottia riepu-rätti -kauden jatkuminen ei tunnu liiemmin häirinneen, vaan ne ovat tyytyväisinä rei'ittäneet kaikkia saamiaan kankaita. Tällä kertaa häkkiä siivotessa likat saivat kuitenkin pitkästä aikaa häkkiinsä jotain uutta.

Puu on ollut meillä ehkä vähiten käytetty elementti rottahäkin sisustuksessa sen vuoksi että se tuppaa alkaa haisemaan. Puuta vähemmän meillä käytetään oikeastaan vain huokoista savea, jonka pesumahdollisuudet ovat vieläkin rajallisemmat. Nyt viljojen lähdettyä meillä oli kuitenkin iso kasa ylimääräisiä puisia virikkeitä, sekä rottien rakastama heinäpesä. Rottien edellinen heinäpesä kun hankittiin yhtäaikaa tuon käärmeillä olleen kanssa, mutta rotat rakastivat omansa rikki jo hyvän aikaa sitten.

Yhtä aikaa rottahäkin siivouksen kanssa aloitin siis käärmeterran tyhjennyksen. Tähän mennessä käärmeterrasta kun oli tullut poistettua vain saviset tunnelit, jotka annoin kaupanpäällisinä viljojen matkaan. Vaikka puuvirikkeille ei ole rottakäytössä odotettavissa yhtä pitkää käyttöikää mikä niillä on ollut käärmeiden kanssa, nauttikoon niistä nyt niin kauan kuin ne pysyvät pesemällä siedettävässä kunnossa. Sitten kummastutetaan taas naapureita roudaamalla puita kerrostalon hississä.



Heinäpesä

Alakertaan viritetty huiviteltta
Kattoon ripustettu erimallinen viinipulloteline
Kukkatuesta tehty kiipeilytunneli


Ei kommentteja: