keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Pientä uudelleen järjestelyä

Soodan muksut ovat käyneet jo ensimmäisiä kertoja tutkailemassa pesän ympärystää. Niinpä tuli ajankohtaiseksi siirtää
Soodan uusi lukaali
Sooda muksuineen isompaan häkkiin, jossa muksuillakin on paremmin tilaa touhuilla kun lähtevät kohta kunnolla liikkeelle. Sitä ennen mamma saa riippumaton kotvaksi omaan käyttöönsä niin että pääsee lepäilemään rauhassa muksujen hoidon lomassa. Samalla kun häkki vaihtui vaihtui myös häkin paikka; nyt se on vähän vilkkaammalla paikalla olohuoneessa, niin tottuvat muksutkin paremmin ääniin.

Vanamo joutui puolestaan muuttamaan isosta likkahäkistä mammailuboksiin, joka sijoitettiin samaan paikkaan rottalassa jossa Soodan häkki on nyt ollut. Mikäli laskelmani pitävät paikkansa, Vanamon lasketun ajan pitäisi olla viikon vaihteessa. Neidillä on nyt sitten joitain päiviä aikaa laittaa pesää ja asettua uuteen häkkiin.

Soodan poikueesta tuli myös rustailtua ensimmäiset myynti-ilmoitukset, tänään tosin vasta muutamaan
Vanamon mammailuboksi
facebookin yhteisöön. Kotiinjäävistä yksi on nyt varmuudelle päätetty; se on Kismet. Sen lisäksi sijoitan Jappin Erikan luo. Pourukan ainoaa sileää blondia olen koettanut puolivakavissani Tapsalle puhua, osittain siksi että olen itsekin hieman ihastunut tyttöön. Sen kohdalla ei ole kuitenkaan päätetty mitään varmaa, sillä itselle saattaa jäädä muksu myös Vanamon poikueesta ja Tapsakin miettii pitäisikö hänen odottaa mitä Lilianin poikueeseen syntyy.

Ei kommentteja: