lauantai 13. huhtikuuta 2013

Soodan muksut 2vrk

Soodan muksut 1vrk
Soodan poikaset ovat nyt 2vrk ja tänään tuli alustavasti kurkittua muksujen sukupuolia, värejä ja turkkimuunnoksia. Tämän
päiväisen tutkailun perusteella poikue vaikuttaa hyvin naaras ja rex voittoiselta: yhdeksästä poikasesta seitsemän vaikuttaisi olevan naaraita ja seitsemän rexejä. Ainoat varmat essexit ovat tällä hetkellä kaksi ylikuvioitunutta rex naarasta, joista toiselle vaikuttaisi tulevan laukki ja toiselle vinolaukki. Mahdolliset pienempi tähtiset essexit erottunevat joukosta joidenkin päivien sisään - tällä hetkellä muutamista kun on vielä hankala sanoa onko päälaen vaaleampi kohta orastava tähti vai ihon alta kuultavaa kalloa.

Poikasissa näkyi myös jonkin verran kokoeroja, eli todennäköisesti poikueesta joudutaan karsimaan pari poikasta että mamma selviää urakastaan kunnolla. Sen suhteen seuraan tilannetta ainakin huomiseen ennen päätösten tekoa. Ainakin nuo pari härpäke-essexiä haluaisin tuohon poikueeseen jättää, vaikka Saijalta tulee varmasti sanomista jos jompikumpi niistä meinaisi jäädä vahingossa meille ;) Ressex tyttö kun tuosta oli alunperin toiveissa kotiin jättää, mutta jos ainoat essexit ovat nuo ylikuvioituneet sitten pitänee harkita uudestaan (kasvatusta tai kotiinjätettävää ;)).

Soodan muksut 2vrk
Myös muksujen nimipohdintaa on tullut aloiteltua jo näinkin hyvissä ajoin, ja miusta tuntuu että tästä poikueesta kotiin jää Kismet. Tiedän että miun seuraavasta tytöstä piti tulla Usva, mutta jotenkin näen usvan enemmän Vanamon tyttönä kuin Soodan. Se nimi ei vain tunnu oikealta Soodan poikaselle. Nyt siis puuttuu enää ne muiden nimet - ja Kismetin mahdollinen virallinen nimi, jos päädyn nimeämään muksut taas jonkin teeman mukaan (ellen sitten mene suklaiselle linjalle koko poikueen kanssa).

Sooda on mammanakin ihana ja mie en malta odottaa mitä näistä kakaroista tulee. Jos ne tulevat äitiinsä, pidän pian koko poikueen meillä. Tai ainakin tytöt

Ei kommentteja: