sunnuntai 28. elokuuta 2011

Häkkiaddikti haikailee

Miksi häkkikeskusteluja lukiessa tulee aina kauhea "tahtoo!"-fiilis. Nyt joku on kesiksen foorumilla tilaamassa itselleen Furet Toweria, ja huomaan itsekin vilkuilevani säästötiliäni josko miekin voisin. Ei siksi että tarvitsisin uuden häkin, vaan vain siksi ettei miulla ole koskaan ollut omaa Furet Toweria, ja haluan tietää miltä se käytössä tuntuu.

Tähän mennessä esteenä ovat aina olleet nuo meiän muovimonsterit. Naaraita en halua edes yrittää muovipohjaiseen häkkiin. En yhtään likkaa joka on vähääkään sukua Kissukselle. Mutta jos miulle on nyt kerta uroslaumakin tulossa, niin eikö se ole täysin validi oikeutus testata myös muovipohjaisia asumuksia? Vai pitäisikö sitä kuunnella sitä opiskelijabudjetilla puhuvaa järjen ääntä, joka jo muistuttelee, että pojillehan on jo hankittuna Fop Lusaka. Tiedän että pitäisi. Ja huomaan kompromissihengessä siirtyväni Zooplussan sivuilta selaamaan netin myyntipalstoja halvan käytetyn toivossa. Olen toivoton tapaus, monessakin suhteessa.

Päänsisäinen optimistinen häkkiaddikti tietää kyllä mistä naruista vetää. Se vakuuttelee että Furet Tower on huomattavasti helpompi jakaa kahdelle uroslaumalle, jos tilanne joskus niin vaatii. Muuten oikein hyvä naru, mutta kun asiaa miettii käytännössä... Miulla ei ole vielä yhtään urosta, joten matkaa tilanteeseen jossa uroksia olisi 6+ on vielä kohtalaisesti. Etenkin kun en edes halua kahta uroslaumaa (saati pysy yleensä mahdottomia aikoja samassa häkissä, vaikka kuinka vakuutan itselleni vakiintuvani yhteen heti kun löydän sen oikean). Taistelu jatkuu.

Eikä niitä poikiakaan ole tulossa vielä. Ei ennenkuin joko Janinalle tai itselle syntyy sen tasoisia essex-poikia joita on jotain järkeä jättää.

Tilaus ei oikeasti lähtenyt vielä. Mutta sopivia käytettyjä saa linkittää.

8 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Sä oot ihan pimiä, sul on selvästi joku häkkifetisismi :D Tiettyhän siel Marikan pesässä ois vielä vapaana se yksi sileä siamesepoika, joka varmasti tykkäis Furetista :D

Susanna Hoffren kirjoitti...

Miun pimeyttä tuskin kukaan kyseenalaistaa :D Uroslauman perustamisella ei itsellä ole kuitenkaan mikään kiire, ajatus joutaa hyvin kypsyä tuleviin essex-poikueisiin (paapon simskumuksuja silmät kiinni etten vahingossakaan ihastu X)). Mie kun en vieläkään mitenkään palavasti halua omia uroksia, niin alkuun riittää ihan pari suloista mukavaa poikaa jotka toivottavasti saavat miut vakuuttumaan että pojat on ihan yhtä kivoja kuin naaraat :) Muuten miun pitää alkaa harkita sijoituskotien metsästämistä. Kuitenkaan etenkään alussa ei haluaisi kaikkia sijoittaa, vaan kattoa kotona alusta loppuun miten kehittyvät.

Eeva kirjoitti...

Voi ei Suski :D Tosin en voi syyttää, itse olen myös katellut tota Furet Toweria, kun tahtois vaihtelua. Ja palkasta ois sopivasti jäljellä.. Ja sen jälkeen oisin taas rahaton :D

Ja vielä Jarkko melkein anto jo suostumuksensa kuudenteen rottaan (tosin krapulassa meni tämän möläyttämään) siellä halikon näyttelyssä kun "muuten vaan" katselin niitä myytäviä pikkuisia. Mutta en tiedä uskallanko tuohon laumaan enää kuudetta ottaa, jos ei sitten pelitäkkään :O

Mutta en siis vielä joudu luopumaan toivosta, vaan saattaa tänne vielä joskus kotiutua "näyttelykelpoinen" rotta :)

Susanna Hoffren kirjoitti...

Eli tulet tänne tänne katsomaan tuota simskupoikaa ja ihastut siihen niin ettei Saija voi puhua sitä miulle? ;D

Eeva kirjoitti...

Voi ei, älä ees puhu simskupojista! :D Näyttelyssäkin esittelin siameseja Jarkolle ja sanoin että tommonen tulee vielä joskus!

Kuudes ehkä vielä laumaan menisi mutta tuo CN taitaa tulla sitten jo vähän ahtaaksi :( Joskus vielä kun tilaa on enemmän täytyy hankkia toinen samanlainen yhdistettäväksi tuohon :)

Susanna Hoffren kirjoitti...

Miulle on joku joskus väittänyt, että jokaiseen laumaan mahtuu ainakin yksi pointillinen. Mie en uskonut. Sit tuli Marika. Mut eläinasioissa ei saa ikinä yllyttää ;)

Eeva kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Eeva kirjoitti...

Ei saakkaan! Alko jo houkuttaa ajatus mutta Jarkko perui puheensa :D