torstai 25. elokuuta 2011

Muksuja ja silmäongelmia

Marikan muksut ovat jääneet nyt vähemmälle blogihuomiolle, minkä osalta koetan parantaa tapani aloittaen ensimmäisillä vauvakuvilla muksuista. Muksuja kasvaa nyt pesässä viisi pientä siameselasta.





Saija kävi eilen pieniä ensimmäistä kertaa katsomassa, ja samalla tuli huomattua sitten ikävämpikin seikka. Marika on ilmeisesti tökännyt toisen silmänsä johonkin, ja nyt silmän uloimman kalvon alle on kerääntynyt jotain rääppää. Silmä selvästi häiritsee neitiä jonkin verran, mikä ilmenee silmän siristelynä ja pienenä protestointina kun silmää putsaa. Nyt silmää on tullut puhdistettua vain keitetyllä vedellä, mutta ainakin jos se lähtee tuosta huonommaksi on pakko koettaa lähteä metsästämään puhelinreseptiä antibioottivoiteelle. Kovin mielellään neitiä kun ei lähtisi nyt mihinkään kuskaamaan, kun pesässä on nuo viikonvanhat. Muksut Marika jaksaa onneksi hoitaa silmästään huolimatta yhtä mallikelpoisesti kuin aiemmin.

Muksuissa on Saijan harmiksi vain yksi sk naaras, joten poikueen pitäisi olla itseni kannalta hyvin turvallinen. Tai sitten ihastumisen pitää mennä vielä aikaisempaa kauemmaksi omista lempimuunnoksista. Mutta eipä sillä etteikö kaikki muksut omalla tavallaan suloisia olisi. Eilen yksi pienistä oli eksynyt ensikertaa jo pesän ulkopuolellekin sokkoilemaan. Selvästi kyllä vielä nisässä riippuen, kun pieni kopin katolta löytyi. Vauhtia alkaa kuitenkin olla jo sen verran, että ensimmäisiä omatoimisia seikkailujakaan ei varmaan mahdottomasti joudu odottamaan.

Ei kommentteja: