keskiviikko 24. elokuuta 2011

Näyttelyyn ilmoittautumisia

Tänään sai sitten aikaiseksi väsätä ilmoittautumiset PiNankin näyttelyyn viimeisen ilmoittautumispäivän kunniaksi. Ei jäänyt pohdinnat edes viime tippaan. Lskgy:n näyttelyn ilmoittautumiset pitikin laittaa jo viime viikolla menemään (turhan lähellä viimeistä mahdollista hetkeä nekin). Yhdistysten eri ilmoittautumishinnoista johtuen sitä huomasi ilmoittautumispohdinnatkin hyvin erilaisiksi:  Halikon näyttelyn kohdalla sitä mietti, mitä eläimiä kannattaisi ottaa mukaan varmojen lähtijöiden lisäksi, kun taas Lempäälän kohdalla mietti alkuun pitkään lähteäkö ollenkaan, ja jos lähtee niin mitä yleensä mukaan lähtevistä eläimistä voisi jättää kotiinkin.

Halikkoon meiltä lähteekin sitten likoista Sera, Delilah ja Jolene, sekä Mikon pojista Ares, Poseidon, Tanqual ja Alistair. Mikkoa ei ole omien rottiensa näyttelyttäminen koskaan niin kiinnostanut, niin etenkin sijoituspoikien kohdalla Mikkoa tulee aina vähän patisteltua niitä välillä ilmoittamaan. Tai lähinnä niitä tulee ilmoitettua välillä itse kysyttyäni ensin onko asia ok. Tytöistä lähtijöitä ovat kaikki näyttelykuntoiset, kuten monesti aiemminkin. Tai Linnea olisi siinä rajalla, joten sen olen sitten mieluummin pitänyt ihan kotirottana.

PiNan näyttelyyn lähdetäänkin sitten vain junnuosaston voimin, eli rotista mukaan lähtee vain Sera ja Delilah (+ Katarina matkatakseen uuteen kotiinsa). Pienempi lähtijämäärä on toki silläkin helpompi, kun Tampereen seudulla on tarkoitus viettää sitten koko viikonloppu pelkän näyttelypäivän sijaan.

Ei kommentteja: