maanantai 1. elokuuta 2011

Vilinää ja vilskettä

Tänään tämä tietokoneaddikti ei ole juuri ehtinyt koneelle edes istahtaa. Maileihinkin ehtinyt vain nopeasti vastata, mutta pitäähän sitä silti blogiinkin pari sanaa näin illasta laittaa. Päivä kun on ollut paitsi laatuaikaa siskojen kanssa, myös rotakas.

Pienempi pikkusiskoni on muksuihin täysin rakastunut, ja isompi pikkusiskoni koettaa kovasti markkinoida Hawkinsia Mikon laumaan. Itselleen hän kun ei rottia halua, muttei haluaisi Hawkinsia kauaskaan. Ida taas tykkäisi omista rotista kovinkin, mutta taitaa neidin äidin rottakammo moiset haaveet vielä toistaiseksi estää. Siskojen lisäksi muksuja kävi tänään paapomassa myös yksi näin blogimaailmasta ja foorumeilta tutuksi tullut rottailija. Oli sitten mukava rotista jutella, ja esitellä muksujen ohella näitä meidän aikuisiakin rottamuksia. Muksut ottivat tapaamisen mukavan rennosti, ja malttoivat myös peseytyä ja ottaa torkkuja sylissä ollessaan. Tällaiset tapaamiset ovat aina mukavia (ja niitä voidaan sopia myöhemmin uusiakin ;)).

Mailitse oli tullut tiedustelu parista pojasta, ja perjantaina tänne tuleekin sitten taas poikastenkatselijoita. Juttelemaan ja katsomaan, josko pari pojista omilta tuntuisi.

8 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Oli kyllä kiva käydä ja tulen mielelläni uudelleen! Kerrankin sai höpöttää toisen rottahullun kanssa :D Uutta rottavauvaa en taida vielä saada, mies on nyt pariviikkoa höpöttänyt että Ticolle pitäisi saada jälkeläisiä ja siitä poikueesta jäisi kotiin pari kolme urosta. Se ei vaan vielä tajua ettei se ole niin yksinkertainen prosessi :D

Susanna Hoffren kirjoitti...

Etenkin silloin kun itsellä ei ole naaraita ja uros on lemmikkitasoinen, sopivan naaraan löytäminen on kieltämättä vaikeampaa. Tosin mikäli eläimen taustat eivät ole kunnolla selvillä (etenkin luonteen ja terveyden osalta), kannattaa poikuetta harkita todella tarkkaan, vaikka kyseinen yksilö olisikin oikein mukavaluonteinen. Taustoja tuntematta kun on mahdoton sanoa mitä eläin periyttää jälkeläisilleen. Mutta sikäli tuon halun kyllä ymmärtää... Tulihan meillekin Jolene pitkälti sillä, että miusta oli ihana saada laumaan Kissuksen ja Miniatan lapsenlapsi, jonka molemmat vanhemmat olivat meillä syntyneet ja joka oli mummunsa tavoin sk agouti :D Mikään muu sk agouti ei olisi ollut sama asia.

Eeva kirjoitti...

Itse kyllä ymmärrän miksi mies haluaisi juuri Ticon jälkeläisiä, poika on luonteeltaan aivan ihana. Itsekin ajatus houkuttaa, mutta järki päässä vielä mennään eikä poikuetta tule :D Ongelma on juuri tuo Ticon tausta, kyselin kyllä, mutta varmaa tietoa ei ole. Ja toinen ongelma on tuo naaraan löytäminen ja kodin löytäminen lemmikkitasoisille poikasille.

Tänään olen taas kysellyt että jos kuitenkin uusi vauva tulisi, voi olla että alkaa jo pikkuhiljaa lämpenemään ajatukselle.

Jos saan luvan uuteen vauvaan niin ilmotteletko perjantaina jäikö Cooke tai se toinen isompi ja tummempi poika (taisi olla Marcus?) varaamatta.

Meille pääsee kyllä katsomaan uutta mahdollista kotia jos joku pikkuinen tänne tulisi :)

Susanna Hoffren kirjoitti...

Ilmoittelen kyllä :) Voitte sitten tulla vaikka yhdessä visiitille, niin pääsee miehesikin pikkupoikia tapaamaan. Tuo isompi ja tummempi oli tosiaan Marcus.

Meilläkin tämä on nyt ensimmäinen poikue, jossa itse on kotien etsintä vastuussa. Aiemmat kaikki poikueet ovat olleet sijoituspoikueita, niin itse on voinut keskittyä täysin paapomiseen ja kotien etsintä on ollut Janinan ja Saijan vastuulla.

Eeva kirjoitti...

Näillä näkymin lupa uuteen vaaviin taitaa tulla (kiukuttelin eilen koko illan :D), tänään täytyy vielä kysellä lopullinen kanta.

Pääseekö muksuja tällä viikolla vielä katsomaan jos lupa tulee? :)

Susanna Hoffren kirjoitti...

Tälläviikolla sopii joko huomisilta (meillä on kyllä pelikaverit käymässä, mutta siksi aikaa voin porukalle ehdottaa vaikka Riskiä jonka ajaksi muutenkin aina jättäydyn sivuun ;D) tai perjantaina aamupäivällä/päivällä (kuuden aikaan yksi perhe on tulossa poikia katsomaan). Sunnuntaista en vielä tiedä kuinka myöhään kasvattajapäiviltä kotiutuminen menee, eli sille en uskalla vielä mitään sopia.

Eeva kirjoitti...

Jos saan miehen lähtemään mukaan niin päästäisiin huomenillalla (tuskinpa muuta kuin pikavisiitti miehen pahan heinä- ja koira-allergian vuoksi) tai jos tule yksin niin voisin tulla perjantaina päivällä :) Kyselen tänään vielä ja laitan sulle vaikka tekstiviestiä kun tiedän enemmän! Itse en oikein ole noihin väreihin perehtynyt enkä vauvoja sen tarkemmin syynännyt, mutta onko joku pojista "näyttelykelpoinen", kun nuo näyttelyt on alkanut houkuttaa kovastikin :)

Susanna Hoffren kirjoitti...

Laittele juu tekstaria sitten :) Pojat ovat kaikki varsin lemmikkitasoisia, eli sopivat näyttelyissä lähinnä pet-luokkiin. Lähimpänä standardia on Shadow, mutta tämänkin herran vatsaväri on sen verran epätasainen, että se tuskin tulee ulkomuotoluokissa menestymään. Tuosta pojasta kuitenkin mielellään ulkomuotoarvostelun aikuisena saisi (lähinnä tuon värinkehityksen kannalta, kun näiden essexin kanssa on suunnitelmissa lähteä vähän kasvatusta kokeilemaan), eli kyseisen herran olen valmis vaikka ulkomuotoluokkaan maksamaan, jos se sellaiseen kotiin päätyy jossa poikaa ollaan kiinnostuneita edes kertaalleen näyttelyssä käyttämään :)