torstai 27. kesäkuuta 2013

Lilian kotona taas

Rottalassa on vietetty tämä viikko hyvin hiljaista eloa. Eilistä lukuunottamatta ei ole tapahtunut oikeastaan mitään, ellei lasketa sitä että uusi rottalajärjestys on lisännyt rottamusten jaloitteluaikoja. Rottalassa kun on nyt oikeasti mukavampi viettää aikaa ja seurailla otusten edesottamuksia. Edesottamuksia edistämään sorruin tilaamaan rottamuksille myös uuden lelun jaloittelualueelle, mutta se ei ole vielä tullut. Rottalan avoin lattia kun ei ole niin etenkään junnujen mieleen, vaikka onhan sielä jotain leluja jo nyttenkin.

Lilian saatiin eilen miehelästä ja eilisestä sen paino on noussut jo 10 grammaa. Nyt siis kovasti toivotaan että tällä kertaa olisi tärpännyt ja Tapsa (ja Saija ;)) saisi toivomansa poikueen. Tapsan toiveet poikueen suhteen eivät ole ainakaan kovin kohtuttomat; hän kun kovasti toivoisi poikueeseen yli yhtä poikasta ja ainakin yhtä tyttöä. Lilianin kotiutuminen osui eilen hyvin yksiin meidän pakastimen haun kanssa; Saija kun oli hakemassa Liliania astutuksesta juuri samoihin aikoihin samalta suunnalta kun me olimme hakemassa pakastinta mansikoille. Sovittiin sitten treffit Koivulaan ja Lilian pääsi suoraan kotiin. Kotona työnjako oli heti perinteinen. Ensin minä kiusasin likkaa pesulla ja Frontlinella, sen jälkeen Tapsa hemmotteli tyttöä sylityksillä ja nameilla.

Nyt neidin mammailuboksi on viritettynä olohuoneeseen, jossa tyttö saa poikueensakin kasvattaa. Sitä ennen odotellaan. Odotellaan ja käydään katsomassa haisunäätälapsia, jonka jälkeen aletaan laittaa häkkiä kuntoon sunnuntaina saapuville hoidokeille.

Ei kommentteja: