lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kuvapäivitystä

Sain Janinalta tilaamani uudet virikkeet torstaina ja rottamukset saivat ne heti silloin itselleen tutustuttaviksi. Kuvien siirto koneelle asti jäi kuitenkin tähän aamuun, samoin kun Tapsan Lilianista nappaaman makoilukuvan. Uudet virikkeet aiheuttavan aina perusteellisen tutustumistuokion laumoissa, mikä onkin uusien juttujen hienoin puoli. Rottien tutkimista ja hääräilyä kun on ilo katsella.

Lilian makoilee
Poikien uusi pesä
Pamaus kurkkii, Frederik kuikuaa
Mimosa tutkii tyttöjen uutta pussia
Sade ja Kaste tutkivat roikkuvaa pesää
Sumu löysi pussin
Joukkohyökkäys
Kismet tutkii pussin eri käyttötapoja


Lilianin osalta ei ole vielä kertoa vauvakuulumisia ja niiden kertominen siirtynee ainakin kuukaudella; Lilianilta löytyi eilen kiima. Neiti joutuu siis matkaamaan uudestaan sulholaan ensiviikolla. Tapsaa harmittaa kun hän joutuu olemaan taas neidistä erossa eikä hänen kovasti odottamiaan lapsia vielä syntynyt. Miua harmittaa lähinnä hänen puolestaan.

Ensiviikoksi on aika monta rottajuttua tiedossa: neljä poikastenhakijaa ja Lskgy:n kokous. Sitten rottalassa rauhoittuu taas hetkeksi. Vaikka ellei paremmin tietäisi, niin pelkäisin uutta babyboomia. Likkalauman mammaosastosta pari kun on kehittänyt melkoiset mahat... Pitänee alkaa hieman rajoittaa niiden nameja ja lisätä jaloittelua ;) Urosten luokse nämä neidit kun eivät ole päässeet.

Ei kommentteja: